Jule DIY kits

Lag din egen julepynt med et av våre mange koselige kreative-sett, som med garanti kan samle familien rundt det kreative bordet. Om du vil klippe-klistre, modellere eller jobbe med garn, filt, halm eller annet, så kan du her finne årets ”alt-i-én”-esker til din kreative jul.

Jule DIY kits
Fraktboks
Fri frakt ved kjøp for over kr 599
Levering er 3-5 virkedager
Levering er 3-5 virkedager

 

>

{{ totalCount }} elementer

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

HJEMMELAGDE JULEPYNT TIL HELE FAMILIEN

Fra deilige adventsgaver til kyss under mistelteinen – det er en grunn til at vi kaller det en søt jul. Julen er på mange måter et lyst sted i den kalde, mørke vinteren. Det er på denne tiden av året vi omfavner alle de gode tradisjonene sammen med familien. Spesielle hjemmelagde juledekorasjoner pleier å samle både store og små rundt bordet hjemme. Alt må skjæres ut og limes sammen og til slutt henges opp, og kanskje også gi dem litt maling eller glitter. Uansett hvordan hjemmelaget julepynt ser ut, er det noe spesielt med ting du har laget selv. Derfor har vi samlet alle jule-GDS-settene på denne siden. Med dem kan du og familien enkelt lage magiske og stemningsfulle juledekorasjoner. Våre sett er perfekte for alle som elsker å fylle desember med kreative juleaktiviteter. Settet er også perfekte adventsgaver til familiens yngste medlemmer. Uansett hva du har på deg våre sett til, er du garantert maksimal julestemning.  

DET BESTE MED HJEMMELAGDE JULEPYNT

Hvert år kan du kjøpe ferdiglagde juledekorasjoner direkte i butikkene, men det er noe spesielt med dem du lager selv. Det beste med hjemmelaget julepynt er utvilsomt alle de små særegenhetene som gjør dem unike. Noen av dem har skjeve ender og ujevne kanter, men dette gjør dem bare enda mer sjarmerende. Andre dekorasjoner kan være superskarpe, med snordetaljer eller en finish som nesten glitrer i vintermørket. Du kan aldri være helt sikker på resultatet når du lager din egen hjemmelagde julepynt. På den annen side kan du være sikker på at ingen andre har noe lignende. Ingen har alver som er så søte som deg, og ingen har en hjemmelaget snøkule som er like magisk som din. Dessuten er det å lage hjemmelaget julepynt en aktivitet du virkelig kan fordype deg i. Det kan føles nesten meditativt å sitte og klippe, brette og forme med hendene og langsomt se julepynten ta form. 

DEN PERFEKTE JULEGAVEN

Skal alven også flytte inn hos deg i desember? Denne populære aktiviteten, som kalles alvedøren, er en favoritt i desember som garantert vil glede mange barn. Men hvorfor nøye seg med en dør når du enkelt kan skape et helt alveeventyrland? Våre små gjør-det-selv-sett har hver sitt lille alveprosjekt, noe som gjør det enda mer stemningsfullt og koselig foran alvehuset. Det kan starte med en liten postkasse, små fotavtrykk i snøen eller et pyntet juletre, som alle samles for å skape et ekte alvehjem. Bruk våre minisett som adventsgaver til familiens minste, som kan jobbe for å gjøre alvehuset ferdig før jul. Hver dag er det noe nytt å dekorere, montere og plassere – noe som gjør dette til en morsom og kreativ aktivitet for hele familien.  

SESONG FOR KREATIVE AKTIVITETER

Liker du oss, er du litt kresen når julen nærmer seg? Vi får aldri nok av vevde julehjerter, heklede alver og pyntede julekuler - derfor er våre DIY-kits fantastiske. De er en superenkel måte å lage hjemmelaget julepynt på. I stedet for å lete etter en stor haug med hobbyartikler, kan du begynne å lage med en gang. Alt du trenger er inkludert i esken, som plutselig gjør hjemmelaget julepynt mye mindre besværlig eller dyrt. Så du bør definitivt gi gjør-det-selv-settene våre en oppdatering på julesesongen hvis du vil ha flere juleaktiviteter, mer kreativitet og masse kvalitetstid for familien.

Se alle julesettene våre på denne siden. Du finner dem i mange forskjellige varianter, alle med den veiledningen du trenger for å sikre at både nybegynnere og mer erfarne håndverkere kan være med på moroa.

Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no