Creativ Company - din B2B leverandør av hobbyartikler.

Leter du etter en leverandør for hobbyprosukter? Hos Creativ Company finner du mere enn 12.000 hobbyartikler til erhverv og engros - vi har alt til hobby og kreativitet fra kundevennlige kits med alle materialer inkludert til mange singelvarer som maling, kartong og saks. Som leverandør av hobbyartikler handler vi med alle type B2B-kunder. Kontakt oss allerede i dag og la oss drøfte mulighetene dine for å bli firma til firmakunde hos Creativ Company.

Bli B2B kunde og motta mange fordeler

  • Få spesialpriser etter avtale
  • Motta tilbud, nyheter og trender før alle andre.
  • +20.000 hobbyartikler til firma
  • Mange displayløsninger til butikken din
Pss… Er du allerede kunde? Logg inn her >
Collage
Har du spørsmål?
Vi er alltid klar for å hjelpe deg.

Hvem er Creativ Company?

Mere enn 20 års lek og kreativitet setter seg. Med våre 20.000 hobbyartikler gjør vi verden morsom og mere fargerik i mere enn 46 land. Vi har fart på og er en ambisiøs og innovativ engros leverandør av hobbyartikler - og ut fra tidens trender utvikler vi konstant nye kits, singelprodukter og kreative idèer til engros.

Hvem er Creativ Company?

Mere enn 20 års lek og kreativitet setter seg. Med våre 20.000 hobbyartikler gjør vi verden morsom og mere fargerik i mere enn 46 land. Vi har fart på og er en ambisiøs og innovativ engros leverandør av hobbyartikler - og ut fra tidens trender utvikler vi konstant nye kits, singelprodukter og kreative idèer til engros.

Opprett Firmakonto

Som online B2B-kunde får du alt dette og mye mer:

 

  • Få spesialpriser etter avtale
  • Motta tilbud, nyheter og trender før alle andre.
  • +20.000 hobbyartikler til firma
  • Mange displayløsninger til butikken din
  • Husk – abonner på vårt inspirerende nyhetsbrev

Trenger du hjelp?

Hvis du har spørgsmål eller andre henvendelser, er du velkommen til å kontakte vårt kundeservice på telefon 74085880.

Den beste leverandøren av hobbyartikler

Creativ Company er stedet for B2B-bedrifter som ønsker gode hobbyartikler. Med over 12 000 produkter har vi alt fra enkeltstående varer til ferdige sett som passer for alle typer kreative hobbyer og ulike målgrupper. Samtidig tilbyr vi alltid kundevennlige løsninger og gunstige priser til alle våre B2B-kunder. Hvis dette høres fristende ut, kan du enkelt registrere deg som B2B-kunde på vår nettside her på siden.

Du kan også melde deg på vårt nyhetsbrev for B2B-kunder, hvor vi holder deg oppdatert på de beste tilbudene og de nyeste trendene. På denne måten kan du alltid være et skritt foran de andre. Meld deg på vårt B2B-nyhetsbrev rett her.

 

Hva bør du vite som forretningskunde hos Creativ Company?

Hos Creativ Company elsker vi kreativitet. Vi har et stort utvalg spennende hobbyprodukter – og med over 12 000 hobbyartikler er cchobby.dk en av de største nettbutikkene for hobbyer. Selskapet ble grunnlagt i 2000, og siden da har vi hatt fart på. I dag selger vi til kunder i mer enn 46 land, og vi fortsetter å utvikle oss. Vi har alltid fokus på å utforske nye ideer og trender for å sikre at konseptene våre forblir friske, moderne og appellerende. Som din B2B-samarbeidspartner er målet vårt å bidra til din suksess ved å levere kvalitetskonsepter som styrker merkevaren din og skaper salg.

 

Hvilke fordeler har jeg som B2B-kunde?

Hvis du vil være B2B-kunde hos Creativ Company, får du mange fordeler. Du får spesialpriser, gode tilbud og skreddersydde avtaler som passer for din bedrift. Du får også tilgang til massevis av markedsføringsmaterialer som hjelper deg med å skape salg – og du kan enkelt bruke materialene i butikken din og i din online markedsføring.

Konsepter: Utforsk våre ulike konsepter som du enkelt kan implementere og presentere i butikken din. Alle konseptene våre er basert på de nyeste trendene innen kreativitet – og du finner en oversikt over alle konseptets produkter, DIY-kit og ideer.

Skilt: Våre skilt er perfekte hvis du vil skape oppmerksomhet og atmosfære i butikken din. Plasser skiltene strategisk ved produkter og kreative ideer, så du vekker kundenes interesse. Alle våre skilt er klare til å lastes ned og printes.

Video: Last ned våre gratis videoer og bruk dem til å skape oppmerksomhet i butikken din eller på sosiale medier. Hvis du bruker den i butikken, er det naturlig å vise den sammen med en display.

Displayer: Du kan få smarte displayer som hjelper deg med å vise produktene på en fin måte i butikken din. Velg mellom våre små borddisplayer til disken – eller vår større gulvdisplayer med plass til mange varer og ideer.

Guider: Med våre forskjellige guider kan du veilede kundene dine best mulig. Last ned våre produktguider så du enkelt kan anbefale kundene dine hvilke produkter de skal velge til ulike prosjekter.

 

Selg hobbyartikler til ulike målgrupper

Våre konsepter er skapt med omhu for å imøtekomme behovene i barne-, ungdoms- og voksensegmentet, noe som sikrer at bedriften din når ut til riktig målgruppe. Barn: Vi har lang erfaring med kreative produkter og barn, som bidrar til at konseptene våre appellerer til alle typer barnefamilier. Ungdom: Vi følger kontinuerlig med på hva ungdommen liker, slik at vi kan utvikle produkter som snakker direkte til deres interesser og livsstil. Voksne: Vi streber etter å skape produkter av høy kvalitet som oppfyller de ulike behovene til våre voksne kunder. Målet vårt er å skape et inspirerende konsept der voksne kan fordype seg i lidenskapene sine, utfordre seg selv og samtidig nyte prosessen med å skape noe unikt.

 

Spørsmål

Er du nysgjerrig på hva en B2B-kunde er, og hva B2B betyr, så les videre i avsnittet under, hvor vi svarer på spørsmålene:

Hva betyr B2B?

B2B står for business-to-business. Det indikerer at handel og forretning foregår mellom to bedrifter i stedet for mellom en bedrift og en individuell forbruker. I konteksten av kreative hobbyer betyr det at leverandører og butikker samarbeider for å bringe det beste utvalget av hobbyartikler til markedet.

Hva er en B2B-avtale?

En B2B-avtale, eller business-to-business-avtale, refererer til handel mellom to bedrifter. Det er en strategisk samarbeidsavtale der en bedrift leverer varer eller tjenester til en annen bedrift. I vårt tilfelle fokuserer vi på B2B-avtaler innen hobbyartikler.

Hva er en B2B-kunde?

En B2B-kunde er en bedrift som kjøper produkter eller tjenester fra en annen bedrift. Innenfor hobbybransjen kan det være en kreativ hobbybutikk som kjøper spennende materialer og verktøy fra en leverandør som Creativ Company via en B2B-avtale.

Kan jeg være B2B-kunde hos Creativ Company?

Ja, hos Creativ Company selger vi også til B2B-bedrifter – og derfor kan du enkelt registrere deg som forretningskunde ved å oppgi firmanavnet ditt, organisasjonsnummer, postnummer osv. Når du er registrert, får du tilgang til spesialpriser, tilbud, markedsføringsmaterialer og mye mer.

Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no