DIY Kits

Har du også et ønske om å få mere kreativitet, ro og nærvær inn i hverdagen? Med et av våre mange kreative-sett, inspirasjonskasser tilgjengelig for deg selv og din familie å dykke ned i en verden av kreativitet. Det brede utvalget av kreative aktiviteter sikrer flere timers fordypelse for store som små, trente og nybegynnere – og alt i mellom. Da blir det ikke enklere å sette fart i kreativitetens mange gleder.

DIY kits gjør det enkelt å være kreativ

Ønsker du å starte med et kreativt prosjekt, men kanskje du ikke helt vet  hvor du skal begynne? Så er et DIY kit kanskje noe for deg. Et DIY kit er et materialsett, som består av noen forskjellige hobbyartikler. Et DIY kit kan bestå av mange forskjellige artikler, alt etter hva det er, du ønsker å lage. Å kjøpe et Start DIY Kit er f.eks. en enkel måte å komme igang med å være kreativ på, da du ikke skal bekymre deg om å skaffe mange ting. Våre Start DIY kits inneholder alt det du trenger for å få en kreativ og hyggelig stund. 

Her hos Creativ Company har vi et meget stort utvalg av DIY kits – alt fra Mini DIY Kits og Maxi Kits til de populære Start DIY Kits. Vi har mange forskjellige varianter, så det er helt sikkert noe, der faller i smak. Det er noe, som kan lages av både barn og voksne, og med settenes innhold, er det enkelt å finne ut, hvordan man starter med aktiviteten. 

Et DIY kit er for deg, uansett hvor kreativ du er. Det er noe du som er litt trenet på, kan hive deg over, men det er også et godt sted å starte, hvis du gjerne vil ha litt mere kreativitet inn i hverdagen din.

 

Kreativ aktivitet for hele familien

Hvis det er noe, som kan samle familien, så er det kreative aktiviteter. Både barn og voksne kan få noe ut av å sitte og klippe og klistre.

Når det er helg eller ferie, så er det alltid morsomt og koselig å samles rundt en kreativ aktivitet. Et DIY kit kan alle være med på. Dere kan f.eks. hive dere over et av våre DIY Kit eller Mini DIY Kit, som passer til høytiden. Når julen nærmer seg, er det opplagt å slå seg løs med nisser og engler. Det er i hvertfall noe, som kan få frem julestemningen, og kanskje skal dere til og med kose dere med epleskiver og varm kakao. Med et DIY kit er det enkelt å skape en hyggelig stund med familien. Kanskje blir dere også inspirert til å lage andre dekorasjoner ut fra DIY kittet. Når man først har satt i gang med å være kreativ, kan det være vanskelig å stoppe igjen.

Hvis familien blir bitt av basillen av å lage DIY kit, så er det heldigvis mange muligheter for å lage forskjellige ting. De tingene dere får laget, kan brukes til å pynte hjemmet med. Er det julepynt, så er det også noe til juletreet, når det skal inn i stuen.

 

DIY kits i et hav av forskjellige formater

Uansett om du elsker jul, påske, natur eller dyr, så er det et DIY kit, som passer til deg. DIY kits fås nemlig i mange forskjellige varianter – f.eks. Mini DIY Kits, Start DIY Kits eller Maxi DIY Kit. De består av et materialesett med forskjellige utvalg av hobbyartikler, som gjør det mulig for deg å lage et helt prosjekt. Noen DIY kits består av flere materialer enn andre, det kommer helt an på, hva det er for et prosjekt kittet inneholder.

Du kan få mange forskjellige DIY kits med mange forskjellige deler i. De kan f.eks. inneholde filtperlerstofffargeblyanter og mye mere. Noen DIY kits legger opp til, at du lager noe bestemt med de hobbyartiklene, som settet inneholder. Andre DIY kits inneholder mange spennende materialer, som gir deg mulighet for å utforske og være kreativ på egen hånd.

Det er helt opp til deg, hva du foretrekker, når det kommer til DIY kits. Et Start DIY Kit med en bruksanvisning, som viser deg de forskjellige trinnene i den kreative prosessen, kan være en god start, hvis du ikke er vant til å lage hobbyprosjekter. Et materialsett med mange forskjellige greier, kan derimot være en god utfordring og gi mulighet for å utforske materialer, og på den måten kan du komme frem til kreative ideér.

 

 

DIY til hverdag og høytider

Det er alltid hyggelig å ha et hjem, som er pyntet med hjemmelagede hobbyprosjekter. Det skaper en mere personlig innredningsstil, når du har noe pynt, som andre ikke har. Med DIY kits har du mange muligheter for å få laget riktig mye flott pynt til hjemmet ditt. Hele familien kan være med på et DIY kit, både barn og voksne.

DIY kits kan som nevnt fås i mange forskjellige varianter, og du kan få sett, som passer til de forskjellige høytidene. Det er DIY kits, som passer til jul, så du kan lage masse flott julepynt til boligen og juletreet. Du kan også få DIY kits, som passer til påske. Disse settene kan være hyggelige å lage med hele familien, når dere f.eks. er samlet til en jule- eller påskefrokost.

Hobbyprosjekter og DIY kits er heldigvis ikke kun forbeholdt høytider. Det er noe du kan lage hver dag, hvis du har lyst til det. Har du et DIY kit med en masse forskjellige materialer, så er det bare å sjekke ut materialene og la kreativiteten ta over. Der er mange muligheter for å skape noe spesielt og unikt.

 

DIY kits til både store og små prosjekter

Uansett om du har lyst til et lite hyggeprosjekt en søndag formiddag, eller et prosjekt, som kan ta flere dager, så er det noe å finne i våre DIY kits. Du kan nemlig få DIY kits, som legger opp til både små og store prosjekter. På den måten kan et DIY kit være oversiktlig for alle, og både erfarne og nybegynnere kan være med på den kreative aktiviteten.

Hvis du kjenner en, som liker å lage DIY prosjekter, så kan et slikt sett også være en perfekt gaveidé. Du kan også bruke de tingene, som du selv lager ut av et DIY kit som en gave. Hjemmelagede gaver er alltid koselige å motta og har en stor personlig verdi.

Hvis du har bestemt deg for å hive deg ut i noe kreativt, så kan et Start DIY Kit være et godt sted å starte. Har du bruk for ytterligere inspirasjon til, hva du skal lage, så har vi hos Creativ Company en stor idékatalog, der du kan finne masse inspirasjon til ditt hobbyprosjekt.

Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no