Lag favoritttilbehøret ditt selv

Det kan være en personlig veske, en spesiell hårspenne eller et par øredobber som matcher den nye kjolen din: alle disse tingene kan du lage selv. Å lage sitt eget tilbehør er populært igjen, og du kan fordype deg i mange spennende teknikker. Her har du et inspirerende univers fullt av kreative ideer, enten du ser etter de nyeste trendene eller lager dine egne favorittsmykker, hårpynt eller vesker.

Lag favoritttilbehøret ditt selv
Fraktboks
Fri frakt ved kjøp for over 599 kr.
Levering er 2-4 virkedager.
Levering er 2-4 virkedager.

Bruk våre inspirasjoner til dine kreative prosjekter


Se utvalgte produkter


Kvalitetstilbehør

Kan du noen gang ha for mye tilbehør? Nei, spesielt ikke hvis de er kreative. Accessories er faktisk et must i enhver stilsikker garderobe, fordi det er de små detaljene som utgjør hele forskjellen. Her hos Creativ Company har vi et vell av tilbehør som du kan sette ditt personlige preg på. Du finner fargerike perler som kan forvandles til vakre øredobber, flotte armbånd og elegante halskjeder. Eller du kan prøve å forvandle handlenett til fargerike handleposer. Med accessories kan du enkelt fornye antrekket og gjøre stilen din enda mer personlig og kul. Du kan dekorere tilbehøret vårt akkurat slik du vil, men du kan også la deg inspirere av våre kreative ideer for å lage trendy tilbehør.

SMYKKER

Hver sesong er en smykkesesong. Skap lange perleøredobber som passer til den søte sommerkjolen, fargerike armbånd til vintergenseren og elegante halskjeder til vårgarderoben. Og enten stilen din er klassisk og tidløs, bohemsk eller feminin, har vi produkter som gjør det mulig å lage smykker som passer din individuelle stil. Med hjemmelagde smykker trenger du ikke å nøye deg med noe – du kan få akkurat det armbåndet, halskjedet eller øreringene du ønsker.

Har du for eksempel forelsket deg i de populære perlesmykkene som finnes overalt på Instagram og Pinterest? Prøv så å lage øredobber med kirsebær av rokaillefrøperler. Og hvis du er like begeistret for det søte frukttemaet som vi er, kan du også prøve å lage kirsebær- og sitronarmbånd med rociallefrøperler.

Når du bruker perler til å lage smykker, er det lett å være kreativ og leke seg frem til ulike uttrykk. Du kan prøve flere fargekombinasjoner og bytte mellom rokaillefrøperler, ferskvannsperler og treperler. Du kan lage hengende øredobber, runde øreringer eller enkle øredobber. Men hvis det ikke handler om perler, kan du prøve å lage smykker med macramé. Du kan bruke denne gamle og populære knuteteknikken til å lage creoles med macramé-anheng, for eksempel.

VESKER

Totebagen er et praktisk tilbehør som er vanskelig å få til uten når du ofte er på farten. Den er lett, romslig og full av dekorative alternativer – i motsetning til den tradisjonelle håndvesken. Derfor har handleposen blitt et smart alternativ til plastposen og en stor hit blant det populære tilbehøret. Hvis du for eksempel maler en handleveske med fargerike sommermotiver, har du en søt strandveske med plass til solkrem, et håndkle og den nyeste Paperback thrilleren. Hvis du pynter handlevesken med lapper og legger til korte håndtak og en knapp med stropp, har du en flott, sammenleggbar handleveske. På den måten kan du fritt forvandle våre enkle, hvite handlenett til det du måtte ønske akkurat nå.

Oppdag vårt store utvalg av produkter som er perfekte til farging og dekorering av tekstiler og tekstiler. Her finner du tekstilmaling, tekstiltusjer, overføringspapir og mye mer.

HÅRDEKORASJON

Accessories er mye mer enn bare vesker og smykker – de er også fine hårspenner og fargerike hårstrikker. Hårpynt kan være små accessoirer, men de har likevel stor innvirkning på utseendet ditt. De  gir frisyren din en fin detalj samtidig som de gir antrekket ditt litt ekstra personlighet. I dag har imidlertid de gamle klassikerne fått en dristig, ny look. Den ydmyke hårstrikken har utviklet seg til den populære scrunchien – og den kan enkelt lages av fargerikt organzastoff eller et mønstret lappeteppe. Den enkle, gamle hårklemmen er moteriktig kledd i perler, som er en tilbakevendende hit med mye tilbehør akkurat nå. Så bli med på trenden og lag hårspenner med perleblomster som du kan bruke til både hverdag og fest.

Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no