Kreativ jul

”Hva skal jeg lage av juleting?” Her er inspirasjon til den fineste, mest kreative hjemmelagde julepynten, både nyheter og de største favorittene. Du finner også alt du skal bruke til gaveinnpakningen og forslag til gaver som du kan lage selv eller ting som alle kreative vil elske. Vi har inspirasjon til årets julekort og et helt område kun til deg som søker inspirasjon til julepynt med barn.

Fyll julen med kreativitet

Julen preges av hyggelig familietid. Sånn. Hva er vel bedre enn å delta i en rekke hyggelige, kreative aktiviteter sammen med familie og venner? På denne siden har vi samlet en flott oversikt over alle våre kreative ideer som du kanskje leter etter. 

Et godt forslag er for eksempel å avsette alle søndager med advent for kreativitet, for å skape en koselig stemning. Gjør det til en tradisjon med familie, venner eller kolleger. Nedenfor har vi gitt forslag til hvordan du kan bruke de fire adventsdagene. Husk å sette alle de søte julegodbitene på bordet mens du tar på deg kreative prosjekter.

  • Første søndag i advent.

Det er selvfølgelig en god idé å bruke dagen til å lage vakre adventskranser som kan brukes til å dekorere hjemmet med i hele desember. I vår katalog med ideer finner du masse inspirasjon til hvordan du kan designe adventskransen din. Du kan velge en klassisk versjon med gran- og alvemotiver, eller en mer moderne versjon med LED-lys og tørkede blomster. Og ja, du kan til og med lage egne telysestaker i betong eller gips. Det finnes så mange muligheter. Nå som du er på vei, må du huske å pynte med lys slik at du er klar når 1. desember kommer.

 

  • Andre søndag i advent.

Hvis du ønsker å få ut julekortene i tide, er det på tide å brette opp ermene og komme i gang. I dag blir det stadig sjeldnere å få et julebrev – men når du gjør det, blir det ikke noe hyggeligere, og det gir mottakeren enorm glede. Et julekort kan lages på utallige måter og i forskjellige materialer – bare fantasien setter grenser. De kan dekoreres i akvareller med klistremerker eller broderes på origamipapir.

 

  • Tredje søndag i advent.
    Hjemmelaget pynt kan sette prikken over i-en på julepynten. Siden vi allerede er halvveis i desember, har du sannsynligvis allerede pyntet hjemmet ditt med forskjellige alver, julehjerter og stjerner. Men hva med juletreet? Her er det opplagt å lage noen vevde julehjerter som kan pynte treet. Hvis du har mot til å påta deg flere utfordringer, kan du også begynne å lage kjegler, som deretter kan fylles med forskjellige godsaker og godbiter.

  • Fjerde og siste søndag i advent.

Nå nærmer vi oss julaften, og gavene legges under treet. Men før dette kan gjøres, må gavene naturligvis pakkes vakkert inn. Vi ender ofte opp med å ha en stressende julemorgen med å pakke inn de siste gavene. Sett av god tid til den siste søndagen i advent, slik at du kan pakke inn flotte gaver som vil glede mottakeren.

Tidspunktet for advent er forskjellig fra jula, så flytt på ideene slik at de passer til timeplanen din!

Skap en koselig julestemning for barna

De fleste barn er veldig glade i julen, og klarer knapt å få nok av nisser og julehygge. Sørg derfor for å involvere barna i moroa til enhver tid. Nesten alle våre kreative aktiviteter kan tilpasses både barn og voksne.

Når barna kaster seg ut i kreativiteten, aktiverer de sansene og lærer mer om seg selv og om verden utenfor. Derfor er det bare gode grunner til å involvere barna i kreative aktiviteter i julesesongen.
På denne siden har vi samlet alle de kreative ideene som passer best for de minste. Dette er alle oppgaver som er relativt enkle å tilnærme seg. Men du vil selvsagt finne kreative ideer som er vanskeligere enn andre – derfor vil du, uansett alder, finne nyttige tips på nettstedet vårt. Nedenfor har vi skissert noen av prosjektene som du og barna dine kan komme i gang med:

  • De søteste snøkuler med julefigurer laget av perler. Et prosjekt som høres vanskeligere ut enn det faktisk er. Følg mønstrene våre her og lag flotte juledekorasjoner til barnerommet.

  • Søte og fine julefigurer laget av pappmâché-tuber med julepynt. En aktivitet som kan inkludere alle aldre. Et mønster som kan utformes på ulike nivåer.

  • Lag forskjellige figurer av – f.eks. søte små snømenn. Skumleire har en morsom og særegen tekstur som gjør det morsomt for barna å leke med den.

Koselig sammen alene – eller sammen med familien

Det kan være utrolig hyggelig å tilbringe tid med familie og nære venner – spesielt i julen. Det er bare noe ekstra idyllisk ved julen. De fleste av oss er fri fra skole, fritidsaktiviteter og arbeid. Dette gir oss ekstra tid med de du er glad i. En flott måte å tilbringe tid sammen på er å være kreativ. Her kan dere inspirere hverandre og jobbe sammen i et kreativt prosjekt.

Så harmonisk som julen kan være, kan det også være like stressende. Så det å sitte alene med kreative prosjekter kan hjelpe deg med å finne roen i den hektiske julesesongen. Kreativitet kan gi deg litt sårt tiltrengt fred og ro. Skap ditt eget lille rom med koselige, kreative prosjekter denne julen.

Klikk på vårt store utvalg

Med alle våre kreative ideer lager du en handleliste i nettbutikken vår. Uansett hvilket kreativt juleprosjekt du har i tankene, kan du bruke materialene våre.

Hvis du elsker kreativitet og hobbyartikler, er det også verdt å utforske vårt brede utvalg litt mer. Kanskje du kommer til å snuble over en innlysende julegave som kan skrives ned på ønskelisten din. Eller kanskje du finner den perfekte gaven til din venn, mor, kjæreste eller kjæreste. I vårt sortiment finner du ulike DIY-sett som er perfekte som julegaver. Ikke bare vil du gi en fin gave, men du vil også gi den kreative opplevelsen som følger med.

Hold regelmessig øye med utvalget vårt, for vi oppdaterer det fra tid til annen. Det er mange muligheter til å finne det du drømmer om. 

Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no