Creativ Company; mer enn en god forretning

Når du handler hos Creativ Company, ønsker vi at du skal oppleve oss som den beste leverandøren av hobbyartikler på markedet. Vi jobber konstant for å gi våre kunder rask levering, god service, de beste prisene og masse ny inspirasjon.

 

Våre ambisjoner

Creativ Company ble grunnlagt i Danmark i 2000, og i dag er vi 140 engasjerte medarbeidere i syv europeiske land. Våre ambisjoner har vokst i samme takt, selv om den grunnleggende holdningen er den samme: Creativ Company skal være best på sitt område, både når det gjelder arbeidsmiljø og vår måte å drive og utvikle forretning på.

 

Produkter og ideer

Kreativitet er vår lidenskap. Vi vil være med på å fremme skapergleden og på denne måten utvikle kreative, innovative og nytenkende mennesker. Vi arbeider selv innovativt med utvikling av våre egne produkter, design og ideer, og via et nett av leverandører og samarbeidspartnere over hele verden sørger vi for å finne de produktene som våre kreative kunder etterspør.

 

Europas 3. beste

I løpet av våre 11 år på markedet har vi fått flere anerkjennelser og priser for å skape arbeidsglede – og ikke minst for vårt sosiale engasjement. I mai 2011 ble vi kåret til Europas 3. beste arbeidsplass av Great Place to Work Europe. I 2010 fikk vi  konkurransens spesialpris for å være den arbeidsplassen i Europa hvor medarbeiderne er mest stolte av å jobbe.

 

Sosialt ansvar

Det er en naturlig del av vårt CNA å ønske å bidra til å hjelpe mennesker som av ulike årsaker har vanskelig for å komme seg inn på arbeidsmarkedet. Derfor er 10-15% av våre medarbeidere ansatt på særlige vilkår i beskyttede stillinger. 

 

Vær med

Vi håper at du får lyst til å være med i vår kreative verden, og at vi kan inpirere til mange timer med lek, læring, gøy og fordypelse. Velkommen.

Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no