Vilkår og betingelser

Levering

Du kan alltid finne den aktuelle leveringstiden nederst på siden.

Vi benytter oss dessuten av ”det intelligente lager”, som ved hver ordre vurderer om det kan lønne seg å vente en dag eller to med å sende varen, slik at eventuell restordre kan pakkes sammen med. Vi prøver i hovedregel å levere alle bestilte varer samtidig, så det kan i visse tilfeller bli noen dager ekstra på leveringstiden.

Se oversikt over forsendelsesomkostninger 

 

Betaling

Private

Hos Creativ Company kan du velge å betale med Visa, Visa Electron, Mastercard, Diners Club m.fl..
Du har også mulighet for å forskuddsbetale via bankoverføring.

Betaler du med kredittkort, trekkes beløpet først når din ordre sendes.

Ved ordre over kr. 599,- leveres varene fraktfritt.

Betaling med kredittkort på www.cchobby.no foregår via. en sikker (kryptert) forbindelse.
Det brukes en kryptert 128 bit SSL-forbindelse, som sikre at alle kredittkortopplysninger som skrives, ikke er tilgjengelig for andre enn brukeren og betalingsgateway'en.

Hvis du har betalt med kredittkort og det er en rest på din ordre, så vil du motta en faktura, som skal brukes til betaling av din restordre.

 

Institusjoner og skoler m.m.

30 dager netto med mindre annet er avtalt i handelsavtalen.

Ved ordrer over kr. 2500,00 ex. moms leveres varene fraktfritt.

 

Engros

Du kan velge om du ønsker å få tilsendt faktura eller betale med kredittkort.
Betaler du med kredittkort, trekkes beløpet først når din ordre sendes.

Alle ordrer tillegges gjeldende fraktomkostninger.

Merk
Vi har ingen minimumsordrestørrelse eller ekspedisjonsgebyr. 

Almindelig rabatkode (standard udgave)

Om rabattkoder

Leveringsomkostninger pålegges. Rabattkoden kan kun benyttes én gang og kan kun benyttes til kjøp fra www.cchobby.no. Rabattkoden skal inntastes i rabattkodefeltet i kassen, før du avslutter din bestilling, og kan ikke kombineres med andre rabattkoder. Rabattkoden kan ikke byttes til kontanter eller brukes til kjøp av gavekort. Tilbudet gjelder kun privatkunder. Alle priser er inkl. moms. Rabattkoden gjelder bare hobbyvarer og ikke varer som allerede er på tilbud eller Cricut-varer.

Hvis du opplever at du ikke får rabatt på et av produktene våre, kan det skyldes at produktet har vært inkludert i et tidligere tilbud i løpet av de siste fire ukene, og derfor ikke er på salg med rabatt.

Fri fragt rabatkode

Om rabattkoder

Rabattkoden kan kun benyttes én gang og kan kun benyttes til kjøp fra www.cchobby.no. Rabattkoden skal inntastes i rabattkodefeltet i kassen, før du avslutter din bestilling, og kan ikke kombineres med andre rabattkoder. Tilbudet gjelder kun privatkunder. Alle priser er inkl. moms.

Hvis du opplever at du ikke får rabatt på et av produktene våre, kan det skyldes at produktet har vært inkludert i et tidligere tilbud i løpet av de siste fire ukene, og derfor ikke er på salg med rabatt.

Priser

Det tas forbehold for utsolgte varer og prisendringer. 

 

Returrett

Det er 30 dages full returrett på alle varer. Ønsker du å få pengene tilbake for en vare, fremsendes beløpet pr. kreditnota eller settes inn på din bankkonto, etter vi har mottatt varen. Send varen som alminnelig postpakke eller i konvolutt. Vennligst ikke send returvarer pr. oppkrav.

Du kan hjelpe oss med å legge ved en kopi av fakturaen når du returnerer varer. På den måten kan vi raskt finne frem til din konto og kreditere deg for de varer du returnerer. Du er velkommen til også å skrive hvorfor du returnerer varen.

Returretten forutsetter, at varen returneres i samme stand som ved mottakelsen, dvs. i original og uskadet emballasje og i ubrukt stand. 

 

Kontaktinformasjon

Creativ Company AS
Håkon den godes gate 1c
7600 Levanger
Norge
Org.nr: 991477756
Tel: +47 74085880
Fax: +47 74085899
E-mail: mail@cchobby.no

 

Bankforbindelse

DnB Nor
Kontonr.: 15031177968 

Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no