La våren blomstre av kreativitet

Si farvel til vinterens kulde med denne samlingen av idéer og materialer, som gjør våren ekstra kreativ. La deg inspirere av naturens spirende blomster som motiv, når du lager hjemmelaget pynt, som står hele sesongen. Gjør også noe spesielt til påske som er vårens høytid, der hele familien samles med god mat, kos og kreativitet. Her finner du forslag til å lage kreativ påskepynt og påskeegg med tradisjonelt håndverk som bl.a. å sy, hekle og klippe,klistre.

 

>

{{ totalCount }} produkter

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

PÅSKE

Påsken er en høyt elsket ferie og vårens høydepunkt. Vi gleder oss til flere timer i solveggen og nyter påskeliljenes glade farger og hyggelige tradisjoner. Men først og fremst er påsken en tid for samvær. Vi samler familien til påskeeggjakt og påskemiddager, og lager hjemmelaget påskepynt. Og leter du etter inspirasjon, har vi massevis av kreative aktiviteter til påsken som alle kan kose seg med, både store og små. Dette gjelder alt fra små papirklippingsprosjekter til mer større oppgaver med maling, krepppapir og fjær. 

PÅSKEPYNT 

Inviter våren inn med hjemmelaget påskepynt. Tradisjonen tro må påskekyllingene ikle seg sine lodne, gule fjær, og påskeeggene males med klare, friske vårfarger. Med andre ord, fylle hjemmet med alle pyntetingene som hører påsken til: kaniner, kyllinger og massevis av egg. Så finn frem påskepynten og lag flotte dekorasjoner til vinduskarmen, kjøkkenbordet og greinene du har hentet fra hagen. 

PÅSKEEGG

Påskeegget er vårens store klassiker, som du gjerne kan gi en ekstra kreativ touch. Når det gjelder påskeegg, er det noe for alle. Noen liker å spise dem, andre liker å pynte dem og alle liker å gå på påskeeggjakt. Hvis du er mer tradisjonell og liker å blåse dine egne egg, kan du male direkte på det hvite eggeskallet. Men du kan også lage påskeegg av papp og papir, eller strikke et påskeegg av garn. Uansett hvilken stil du foretrekker, kan du nyte påskestemningen i hele huset. Hvis du allerede har malerpensler i hobbyesken, kan du dekorere plastegg med for eksempel vårblomster, som vanligvis blomstrer i påsken. Hvis vinduskarmen trenger litt vårfornyelse, hvorfor ikke klippe ut dine egne påskeegg av papp og bruke dem som dekorative kleshengere? Snart vil du føle deg som en skikkelig eggspert!

PÅSKEKYLLINGER

Det blir ikke påske uten påskekyllinger. De er et av høytidens mest kjente motiver, men påskekyllinger finnes også i mange forskjellige former og størrelser og med mange ulike uttrykk – alle sammen med mye pip-pip naturligvis! De gule påskevennene er en klar favoritt blant familiens yngste, og med litthjelp av polystyrenegg og Silk Clay® kan barna enkelt lage sine egne søte påskekyllinger. Det er enkelt å lage dem med ulike uttrykk, fordi den selvherdende leiren er superlett å arbeide med for små hender. Hvis finmotorikken har godt av å jobbe litt, kan du bruke perler til å lage små kyllinger på et perlebrettu.  

Sjekk ut vårt spennende utvalg av fjær og dun til påskekyllingene – vi har både naturlige og syntetiske fjær.

PÅSKEHARER

Dykk ned i vårt kreative univers og møt et av de mest populære påskedyrene – påskeharen! Som barn fikk vi høre at det var påskeharen som gjemte alle påskeeggene i hagen. Du kan jo fortelle denne søte historien mens du tryller frem en påskehare av gips og polystyren. Bare husk de lange ørene, de store øynene og den søte nesen, og mal den etterpå i flotte farger. 

PÅSKEBLOMSTER

Trenger du en ny idé i tillegg til de gamle påskeklassikerne? Hvorfor ikke prøve deg på å lage kreppepapirblomster – et vårprosjekt hvor kreativiteten din virkelig får blomstre! Bytt ut sesongens friske blomster med evighetsblomster. Du kan nyte dem om og om igjen, og de er et vakkert midtpunkt under vårens mange påskemiddager. Du kan for eksempel prøve å lage noen påskeliljer ved hjelp av krepppapir, og finne ut hvor nærme du kommer originalen.  Se gjennom vårt store utvalg av krepppapir og boltre deg i de mange vakre fargene.

Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no