Kreativitet med papir og kartong

En populær aktivitet er kreativitet med papir og kartong. Hvorfor? Fordi det kan brukes til mye. F.eks. til utklipp eller origami og i hvert fall til scrapbooking og fremstilling av kort. Se alle ideene våre her.

 

>

{{ totalCount }} produkter

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Kreative ideer for alle aldersgrupper

Papir og kort er relativt enkelt å jobbe med, og du kan selv bestemme vanskelighetsgraden på dine kreative prosjekter. Papir og kort er derfor noen materialer som passer perfekt til alle aldre – og ulike nivåer av kreative ferdigheter.

I vår omfattende idékatalog finner du ideer som passer for de minste barna dine – samt ideer som er rettet mot voksne. Hvis du klikker på vårt utvalg av papirhobbyer, finner dualle typer papirer og kort i ulike tykkelser, lengder og mønstre, samt farger.

Husk at du får fri frakt ved kjøp over 399 kr, så det lønner seg å kjøpe en stor sats med kort og papir til husholdningen, så du har alltid noen kreative prosjekter å gjøre. Nå som du allerede har handlevognen, må du også huske å kjøpe klistremerker, tape, lim og andre hobbyverktøy som du kan bruke til kreative prosjekter.

Utforsk barnets kreativitet

Det er en stor fordel for de minste å få være med på kreative prosjekter. Kreative aktiviteter kan hjelpe barna med å uttrykke følelsene sine – både store følelser og mindre og mer spesifikke følelser. Barn kan være vanskelige å lese av og til (det kan også voksne). Men det er her kreativitet kommer inn i bildet. Du kan virkelig dra nytte av å se hvordan barn utvikler seg gjennom valg av farger, mønstre og lignende.

Kort og papir er perfekte for de minstes kreative prosjekter. For det første er det et billig materiale, så det spiller ingen rolle om det bryter sammen under prosjektet. I tillegg finnes det en rekke kort- og papiralternativer å velge mellom. Barna kan hjelpe til med å lage sine egne leker eller dekorasjoner til sitt eget rom

Hvis du er på utkikk etter kreative prosjekter til de minste, kan du ta en titt i vår katalog med ideer som inneholder kreative ideer til å klippe ut klistremerker. Oppmuntre barnet til å engasjere seg i kreative prosjekter, som til slutt kan gi grobunn for mange gode ferdigheter i løpet av livet.

La kreativiteten blomstre med papirblomster.

Akkurat nå er det en stor trend å bruke tørkede blomster og papirblomster. Blomstene kan se utrolig ekte ut hvis arbeidet som er lagt i dem, har vært svært fokusert. Ikke bare er blomstene vakre å se på, de er naturligvis også mye lengre enn friske blomster. I vår katalog over ideer har vi mange gode tips og triks for å lage papirblomster som gir hjemmet ditt en helt spesiell look. Papirblomstene kan settes i en vase eller festes rundt en krans og brukes som borddekorasjoner. Papirblomst-settene er også den perfekte vertinnegaven.

Det er best å oppbevare papirblomstene i mørke og fuktige rom, for eksempel bad og soverom, der det ikke er naturlig lys. Papirblomstsettene kan håndtere alle typer miljøer, noe som er en stor fordel.

I sortimentet vårt har vi flere fine maler som gir deg inspirasjon til å lage utrolig vakre papirblomster. Blomstene kan for eksempel lages av krepppapir og silkepapir, noe som gir et utrolig vakkert og naturlig uttrykk. Papirblomstene krever litt mer teknisk oppfinnsomhet fordi de er laget av relativt følsomme materialer. Heldigvis gir våre omfattende trinn-for-trinn-veiledninger og videoklipp deg god innsikt, noe som gjør prosessen mye enklere-selv for nybegynnere.

Beskytt minnene dine

I dag oppbevarer de fleste av oss alle bildene våre på smarttelefonen eller datamaskinen. Men det er fortsatt noe utrolig koselig med fotoalbum og scrapbooks. På denne siden har vi samlet alle våre gode ideer om hvordan du kan lage din neste bok med minner – enten for deg selv eller noen du er glad i. Den perfekte ideen til en julegave eller bursdagsgave.

Det er ingen faste regler for scrapbooking. Alt er tillatt, og du kan blande farger, materialer og mønstre så fritt du vil. En utklippsbok er veldig personlig, og utseendet på boken bør også gjenspeile dette.

Skal du ut på en lang reise? Sett sammen din egen bok med flotte bilder, suvenirer, konsertbilletter og mye mer. En utklippsbok kan også lages etter et bryllup, en rund fødselsdag eller bare livet generelt. Ta en titt på alle våre gode ideer her.

En scrapbook er også en utrolig søt og omtenksom gave som kan gis til et nært familiemedlem eller en god venn. Lim inn minnene, gode bilder og private vitser som dere begge deler. Det er en gave som vil skape fantastisk glede. En scrapbook er en koselig gjenstand å ha hjemme – og det er alltid spennende å se gjennom og lese den om igjen år etter år.

Lag pynt og kort til alle anledninger

Flere og flere festivaler og høytider feires nå i vårt land. Vi har tradisjonelle, store arrangementer som påske, fastelavn, jul og nyttår. Men over tid har flere utenlandsferier kommet til Danmark, som valentinsdagen og Halloween. Alle disse ulike festivalene lar deg innrede hjemmet ditt – nesten året rundt. Og det gir oss naturligvis grunn til å fordype oss i kreative prosjekter og skape mange flotte dekorasjoner til hele hjemmet. I vår idékatalog har vi samlet alle våre ideer til julepynt, påskepynt og mye mer.

Det er noe helt spesielt med hjemmelaget pynt. Du får oppleve å skape noe vakkert som du kan fordype deg i – og samtidig har du noe som kan innrede hele huset.

I vår idékatalog har vi også et stort utvalg av make-them-yourself-kortsom kan brukes til jul, bursdager og mye mer. Her kan du designe ditt eget personlige kort til bursdagsbarnet. Velg mottakerens favorittfarger, motiver og lignende, og lag et unikt kort. 

Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no