Basis DIY kits

Med et av våre basis kreative-sett vil det aldrig gå galt. Settene inneholder forskjellige kreative materialer, som du kan gå på oppdagelse i. Her er kreative-settene innen et bredt utvalg av morsomme aktiviteter for barn og for voksne, som liker å fordype seg i kreativitet.

 

>

{{ totalCount }} elementer

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Basis materialesett fylt med kreativitet

Hva er et basis materialesett, og hvordan får du tak i et? Basis materialesett er esker, som inneholder alt det du trenger for å være kreativ - enten alene eller sammens med familie og venner. Alle de nødvendige basismaterialer og veiledning er inkludert i eskene, noe som gjør det superenkelt for deg å starte morsomme aktiviteter i hverdagen og i ferier. Enten du har lyst til å male, klippe i kartong og papir eller bygge søte figurer, kan du helt sikkert finne et eller flere DIY kits, som matcher det du ønsker å lage. Ønsker du å prøve våre populære basis materialesett, har du landet på riktig sted. Her på siden har vi nemlig samlet alle våre basis materialesett - alt fra DIY Kits, Start DIY Kits og Mini DIY Kits til krea-mix og kreative kasser. Dermed gir vi deg en oversikt over vårt brede utvalg av kreative og morsomme aktiviteter. Denne siden er det perfekte stedet å lete, hvis du er på utkikk etter morsomme aktiviteter for voksne eller morsomme aktiviteter for barn.

 

Morsomme aktiviteter med DIY kits

Har du masse kreativitet, elsker du sikkert DIY, der du får lov til å lage ting fra bunnen av. Det fantastiske ved DIY, er, at du kommer tett på de enkelte materialene, og ser hvordan tingene blir skapt fra start til slutt. Dermed styrer du selv prosessen og det endelige uttrykket på de tingene, du lager – noe som er det aller beste ved DIY. Når du f.eks. lager DIY pyntegjenstander og DIY oppheng, kan du få det til å matche din personlige stil, i  motsetting av når du kjøper de ferdige i butikkene. Så prøv våre DIY kits, og start de små kreative prosjektene, der du fritt kan leke med materialer som garnperlerpomponer, papir og kartong m.m. De ferdige DIY tingene kan du bruke som hjemmelagede gaver til de du er glade i.

Ta gjerne en titt i vårt univers av kreative idéer, og finn inspirasjon til, hva familien kan lage sammen.

 

 

Masse læring, fordypelse og familiekos

Har du enda ikke blitt overbevist til å prøve våre basis materialesett, så forsett med å lese - for nå kommer vi med de hittil beste grunnene til å prøve de:

  • Familiekos

Hva er bedre enn å samle hele familien rundt bordet enn en kreativ aktivitet? Spesielt når høytidene og feriene kommer, er det fint å ha noe, som er underholdende og stimulerende for både barn og voksne. Heldigvis er våre DIY Kits, Mini DIY Kits, Start DIY Kits og Maxi DIY Kits så fylt med morsomme aktiviteter, at dere ikke går tom for familiekos foreløpig.

  • Fordypelse

Når den hektiske hverdagen blir fylt opp med plikter og gjøremål, kan kreative prosjekter gjøre underverker. Når du er kreativ, kommer du inn i en verden, er du kan fordype deg. Her blir du helt oppslukt av det, du lager, og din fornemmelse av tid og sted forsvinner fullstendig. På den måten kan kreativitet ha meditativt og terapeutisk effekt.

  • Læring

Utover fordypelse og familiekos, er det også mye læring å hente i våre basis materialesett. Du kan bli flinkere på en bestemt hobby, teknikk eller materiale og er barna med fra sidelinjen, kan de lære masse om farger og former. Dermed er læring en stor del av våre basis materialesett.

Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no