Basis DIY kits

Med et av våre basis kreative-sett vil det aldrig gå galt. Settene inneholder forskjellige kreative materialer, som du kan gå på oppdagelse i. Her er kreative-settene innen et bredt utvalg av morsomme aktiviteter for barn og for voksne, som liker å fordype seg i kreativitet.

Basis DIY kits
Fraktboks
Fri frakt ved kjøp for over kr 599
Levering er 3-5 virkedager
Levering er 3-5 virkedager
  • Kategorier
  • filtre
  • Sorter etter

Items 1-36 of 60

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge

Items 1-36 of 60

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge

Basissett fylt med kreativitet

Hva er et basissettog hvor kan jeg få tak i et? Basic Kits er esker med alt du trenger for å være kreativ, enten alene eller sammen med familie og venner. Alt nødvendig materiale og instruksjoner er inkludert i eskene, slik at det er enkelt for deg å dykke ned i morsomme aktiviteter på hverdager og i ferier. Enten du vil male, klippe ut mønstre i papp og papir eller bygge morsomme figurer, kan du definitivt finne ett eller flere sett som passer til det du ønsker å lage. Hvis du vil prøve et av våre populære basissett, har du kommet til rett sted. På denne siden har vi samlet alle basissettene våre på ett sted – fra startsett og kreative sett til håndlagde forsyningsmikser og kreative bokser. Her får du en oversikt over vårt store utvalg av kreative og morsomme aktiviteter. Denne siden er perfekt for å se om du leter etter morsomme aktiviteter for voksne eller barn.

Morsomme aktiviteter med GDS

Hvis du er full av kreative ideer, elsker du sannsynligvis å gjøre det selv, der du kan lage ting fra bunnen av. Det fine med GDS er at du kommer tett på de enkelte materialene og ser hvordan ting er laget fra start til slutt. Dette lar deg kontrollere prosessen og det endelige uttrykket til objektet du lager – noe som er det beste med GDS. Når du for eksempel lager gjør-det-selv-pynt og henger opp pynt, kan du la dem matche din personlige stil, i motsetning til om du kjøper dem i butikken. Prøv våre mange DIY-kits og start små kreative prosjekter der du fritt kan leke med materialer som garn, perler, pomponger, papir og papp osv. Du kan bruke de ferdige produktene som hjemmelagde gaver til de du er glad i.

Ta en titt på vårt univers av kreative ideer og finn inspirasjon til hva familien din kan gjøre sammen.

Masse læring, fordypning og koselig familietid

Hvis du fortsatt ikke er overbevist om at du bør prøve et av våre basissett, bør du lese videre – for her er den beste grunnen til å prøve dem:

  • Familietid

Finnes det noen bedre måte å samle hele familien rundt bordet på enn med en kreativ aktivitet? Spesielt når det er jul, er det fint å ha noe som er underholdende og stimulerende for både barn og voksne. Heldigvis er våre basissett og kreative sett fulle av morsomme aktiviteter som du ikke vil gå tom for måter å gjøre alle glade på.

  • Nedsenking

Når hverdagen er full av plikter og praktiske jobber, kan et kreativt prosjekt gjøre underverker. For når du er kreativ, dykker du inn i en verden der du kan fordype deg helt i prosessen. Du blir så oppslukt av det du gjør at din sans for tid og sted ofte forsvinner helt. På denne måten kan kreativiteten ha en nesten meditativ, terapeutisk effekt.

  • Opplæring/kurs

I tillegg til oppslukende kvalitetstid for hele familien, er det også mye læring å hente fra våre basissett. Du kan lære mer om en spesiell hobby, teknikk eller materiale, og hvis barna er involvert fra sidelinjen, kan de lære mye om farger og former. Læring er derfor en stor del av våre basissett.

Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no