Viktig å vite når du bestiller

Minimumsbestilling ved storkjøpspris (v/ 6 pk.)

Ved de fleste varene er det i forbindelse med prisen angitt en bestillingsmengde/antall, du som minimum skal bestille for å få den angitte prisen. Den angitte prisen er prisen pr. stk./pk. - i denne prisen er flerkjøpsrabatten allerede fratrukket. Merk, at prisen kun gjelder ved kjøp av helt samme varenummer (f.eks. samme farge).

Innhold (12 stk./1 pk.)

Hvis en vare inneholder mere enn én enhet er innholdet angitt i forbindelse med prisen. Hvis du kjøper en vare der ’12 stk. / 1 pk.’ er angitt, betyr det at du kjøper 1 pakke med 12 stk.

Symbolforklaring

På hjemmesiden vil du legge merke til flere symboler, og disse får du betydningen av her. De er ment som veiledning, både i forhold til innkjøpsbehovet ditt, og i forhold til vesentlige produktopplysninger. –Ellers kan over tolv tusen kreative produkter være litt mye å sette seg inn i.

Tilbud

Denne varen er nedsatt i forhold til normalprisen

Outlet

Spar helt opp til 90% på vår outlet. Her selger vi basisvarer som vi selger til nedsatt pris for å lage plass til nye leveringer, og utgående varenumre eller varer i små partier kjøpt inn spesielt til formålet.

New

Ny vare i sortimentet.

Tusenvis av gratise idèer

Bruk og bli inspirert av våre gratise arkiv med idéer til kreative prosjekter. Alle våre idéer har et spesielt nummer. I våre kataloger vises dette nummeret på idébildet. Bare skriv inn nummeret i søkefeltet på vår hjemmeside, så får du se trinn-for-trinn-veiledning med bilder og tekst.

Videoer

Der finnes en video på dette produktet eller idéen. Se og last ned videoen på: creotime.com/video

FSC® – ansvarlig bruk av tre og skogens ressurser

FSC®-merket på våre produkter betyr, at de er laget av materialer fra FSC®-sertifiserte skoger og andre ansvarlige kilder. FSC® (Forest Stewardship Council®) er en global non-profitt sertifiseringsordning. FSC® stiller krav til både social, miljømessig og økonomisk ansvarlig skogdrift. Les mere om FSC® på www.fsc.org. Se etter FSC®-logoen, som er plassert ved vår FSC®-merkede produkter.

Svanemerket

Svanemerket er et nordisk miljømerke for ikke-matvarer. Varer med merket indikerer, at varen er blandt de minst miljøbelastende i den pågjeldende varekategorien.

Der blaue Engel 

Der blaue Engel er et kjent tysk miljømerke. Produkter merket med dette merke er laget av 100% gjenbrukspapir og gis kun til de produkter, som tar mest mulig hensyn til miljøet fra fremstilling til avhending.

A-merket

Produktet begrenser miljøbelastning og helseskadelige bivirkninger hos barn, unge og voksne. Produktet overholder gjeldende krav samt skjerpende krav fremsatt av Fellesrådet For Formings- og Hobbymaterialer.

Øko Tex 100

Oeko-Tex 100 er et helsemerke for tekstiler, som garanterer at alle strenge krav til bl.a. farging, azofargestoffer, pesticider og konservering overholder alle gjeldende regler. Det er et helsemerke, som betyr at det har vekt på sluttbrukeren og er derfor ikke et miljømerke.

CE-merket

Produktet overholder gjeldende lovgivning for 'Leketøy' eller for 'Elektriske og elektroniske produkter'. Hvis det er knyttet en advarseltekst til leketøyet , kan denne ses på vår hjemmeside.

Matvaregodkjent

Egnet til kontakt med matvarer gjevnfør EU ordningen 1935/2004.

Syrefritt

Produktet er syrefritt og PH-nøytralt

Papiret er ligninfritt

Products marked with this symbol are lignin free, which has a positive impact on the life of the paper and the environment.

Brannfarlig

Miljøfare

Helsefare

Etsende

Kronisk helsefare

Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no