Symbolforklaring

Viktig å vite når du bestiller

Minimumsbestilling ved storkjøpspris (v/ 6 pk.)

I den dynamiske blok herunder vises tekst til EDU kunder. Blokken hedder: "Symbol explanation - EDU - Minimum order at the multi purchase price"

I den dynamiske blok herunder vises tekst til B2B og B2C kunder. Blokken hedder: "Symbol explanation - B2C/B2B - Minimum order at the multi purchase price"

Innhold (12 stk./1 pk.)

Hvis en vare inneholder mere enn én enhet er innholdet angitt i forbindelse med prisen. Hvis du kjøper en vare der ’12 stk. / 1 pk.’ er angitt, betyr det at du kjøper 1 pakke med 12 stk.

Symbolforklaring

På hjemmesiden vil du legge merke til flere symboler, og disse får du betydningen av her. De er ment som veiledning, både i forhold til innkjøpsbehovet ditt, og i forhold til vesentlige produktopplysninger. –Ellers kan over tolv tusen kreative produkter være litt mye å sette seg inn i.

Tilbud

Denne varen er nedsatt i forhold til normalprisen

Outlet

Spar helt opp til 90% på vår outlet. Her selger vi basisvarer som vi selger til nedsatt pris for å lage plass til nye leveringer, og utgående varenumre eller varer i små partier kjøpt inn spesielt til formålet.

New

Ny vare i sortimentet.

Tusenvis av gratise idèer

Bruk og bli inspirert av våre gratise arkiv med idéer til kreative prosjekter. Alle våre idéer har et spesielt nummer. I våre kataloger vises dette nummeret på idébildet. Bare skriv inn nummeret i søkefeltet på vår hjemmeside, så får du se trinn-for-trinn-veiledning med bilder og tekst.

Syrefritt

Produktet er syrefritt og PH-nøytralt

Papiret er ligninfritt

Products marked with this symbol are lignin free, which has a positive impact on the life of the paper and the environment.

CE-merket

Produktet overholder gjeldende lovgivning for 'Leketøy' eller for 'Elektriske og elektroniske produkter'. Hvis det er knyttet en advarseltekst til leketøyet , kan denne ses på vår hjemmeside.

Matvaregodkjent

Egnet til kontakt med matvarer gjevnfør EU ordningen 1935/2004.

Svanemerket

Svanemerket er et nordisk miljømerke for ikke-matvarer. Varer med merket indikerer, at varen er blandt de minst miljøbelastende i den pågjeldende varekategorien.

Øko Tex 100

Oeko-Tex 100 er et helsemerke for tekstiler, som garanterer at alle strenge krav til bl.a. farging, azofargestoffer, pesticider og konservering overholder alle gjeldende regler. Det er et helsemerke, som betyr at det har vekt på sluttbrukeren og er derfor ikke et miljømerke.

A-merket

Produktet begrenser miljøbelastning og helseskadelige bivirkninger hos barn, unge og voksne. Produktet overholder gjeldende krav samt skjerpende krav fremsatt av Fellesrådet For Formings- og Hobbymaterialer.

Der blaue Engel 

Der blaue Engel er et kjent tysk miljømerke. Produkter merket med dette merke er laget av 100% gjenbrukspapir og gis kun til de produkter, som tar mest mulig hensyn til miljøet fra fremstilling til avhending.

Brannfarlig

Miljøfare

Helsefare

Etsende

Kronisk helsefare

Kreativ Læring

Ide og/eller materialer til en intelligensstimulerende aktivitet for barn mellom 3 og 11 år

Storkøb

Køb stort ind, og få en ekstra god pris! Med vores storkøb får du en særlig god rabat på mange af vores mest populære varer, hvis du køber en større mængde.

Øget indtjening

Disse varenumre indeholder en større mængde varer - oftest 5-10 af hver variant. Ved køb af disse varenumre opnår du en besparelse sammenlignet med at købe varerne enkeltvis eller i mindre mængde. Dermed kan du øge din indtjening.

Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no