Samfunnsansvar - en naturlig del av Creativ Companys DNA

Fysiske, mentale eller sosiale utfordringer trenger ikke å stå i veien for å være en del av en god arbeidsplass. Vi i Creativ Company har vært opptatt av å skape en dynamisk, inkluderende og mangfoldig arbeidsplass siden vi startet i 2000. Her har vi plass til mennesker som av forskjellige grunner synes det er vanskelig å få fotfeste på arbeidsmarkedet.

Det betyr blant annet at 12 prosent av de ansatte på hovedkontoret vårt i Danmark er ansatt på spesielle vilkår, i lette jobber og fleksijobber. I alt 18 prosent av våre ansatte har vært eller fortsetter å være ansatt på særskilte vilkår. Seks prosent av disse er i dag ansatt på ordinære vilkår.

Vi strekker oss langt for å hjelpe en medarbeider som på grunn av sykdom, sosiale problemer eller familieproblemer trenger støtte eller spesielle forhold på arbeidsplassen.

Vi ser at dette bidrar til å nå våre mål om sosialt ansvar, samtidig som det også gir god forretningssans og økonomisk fornuft. Å være en del av et selskap som hjelper mennesker som ellers sto utenfor arbeidsmarkedet gjør oss spesielt stolte. Det tilfører en annen dimensjon til arbeidet for oss alle, noe vi ikke kan eller ønsker å være foruten.

 

Servicesenter

Som en del av CSR-arbeidet vårt, etablerte vi i 2006 i samarbeid med Holstebro kommune en avdeling som vi kaller Servicesenteret, med plass til 15 personer som får praktisk opplæring, evaluering og lignende kompetansehevingsprogrammer.

Les mer om servicesenteret her

Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som gjest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no