Ufullkommen modellering og støping treffer

Er du like glad i håndlagde lysestaker, vaser, skåler og andre dekorasjoner til hjemmet som man kan se i interiørbutikker og boligmagasiner som vi er? Alle kan bli med på trenden. Du kan enkelt skape ditt eget vakre interiørtilbehør i moderne farger til stuen, kjøkkenet og soverommet. Finn ideer og se alle våre trendy sett for modellering og støping med selvherdende leire, modelleire og papir pulp, samt vår helt nye Resin støpemiks. Gled deg til å støpe flotte fat og lysestaker, og modellere kreative skulpturer og vakre veggdekorasjoner. 3D-tilbehør gir hjemmet ditt personlighet, og er også utrolig morsomt og enkelt å lage.

Modelling

Louise Ballegaard Juul

Creative manager

I dag bør fat, vaser og skåler se hjemmelagde ut, og våre nye sett til modellering og støping er inspirert av all den fantastiske og morsomme innredningen til hjemmet som finnes akkurat nå.

Pastelldrømmer i resin

Lag de populære lysestakene, skålene og fatene i vakre pastellfarger og flott terrazzo.

Pastelldrømmer i resin

Vil du lage elegante fat og lysestaker? Da er de superenkle settene våre noe for deg. Bland støpeblandingen, maling og vann og fyll i silikonformene. Når støpemassen har herdet ved romtemperatur, er dine unike lysestaker og fat klare for å bli dekorert.

Pastelldrømmer i resin

Vil du lage elegante fat og lysestaker? Da er de superenkle settene våre noe for deg. Bland støpeblandingen, maling og vann og fyll i silikonformene. Når støpemassen har herdet ved romtemperatur, er dine unike lysestaker og fat klare for å bli dekorert.

 • Resin støpemasse skal kun blandes med vann.
 • Farge, glitter eller terrazzo-flak kan tilsettes.
 • Herder ved romtemperatur.
 • Ekstremt holdbar og sterk etter herding.

Se våre nyeste ideer

Se våre nyeste ideer

Alle forslag til modellering og støping

Alle forslag til modellering og støping

 

>

{{ totalCount }} produkter

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Ufullkommen modellering og støping

Glem det perfekte og omfavne det unike! Ufullkommen modellering og støping er den nyeste trend innen boliginnredning. Det handler ikke lenger om feilfrie linjer og symmetri, men heller om å la kreativiteten strømme og skape gjenstander som er håndlagde og autentiske. Heldigvis trenger du ikke å være profesjonell for å skape vakre boligtilbehør - du kan selv forme, modellere og støpe dekorasjoner for hjemmet ditt.

På denne siden kan du finne alt du trenger. Vi har samlet de beste ideene som du kan la deg inspirere av - og de beste settene hvor materialer og veiledning følger med. Vi har også funnet selvherdende leire, modelleringsmasse, papirpulp og resin støpemiks, fordi det passer perfekt til trenden. Med disse materialene kan du skape ujevne teksturer, organiske former og små uventede detaljer som gjør hvert stykke helt spesielt. Ingen to verk blir like, og det er akkurat det som er meningen.

Våre kreative ideer er for eksempel perfekte for deg som ønsker å lage dine egne skåler, skulpturer, veggdekorasjoner og lysestaker. Her kan du leke fritt med former og farger, slik at tingene gjenspeiler din personlige innredningsstil. Streve ikke etter det feilfrie - når det gjelder boligens interiør, er det det unike og ufullkomne som er i vinden.

 

Enkle sett for hjemmeinnredning

Vi forstår hvor viktig det er at hjemmeinnredningen gjenspeiler din personlige stil. Derfor har vi satt sammen trendy sett som gjør det enkelt for alle å kaste seg ut i modellering, forming og støping. Enten det er en vase, en lysestake eller en skål, har vi riktig sett for å hjelpe deg med å skape skjeve og personlige pyntegjenstander og hjemmeinteriør. Hvert sett inneholder alle materialene du trenger - inkludert en veiledning som trinn for trinn viser deg hvordan du når målet.

Er du usikker på hva du kan modellere og forme, gir vi deg en oversikt her:

 • Skulptur: Form en unik skulptur i selvherdende materiale som gir interiøret ditt en kul og trendy touch. Den trenger ikke å være perfekt - tvert imot, den kan gjerne ha skjeve, organiske former.

 

 • Lysestaker: Lag fine lysestaker som kan pynte på stuebordet eller vinduskarmen. Form dem i selvherdende leire, og gjør dem ekstra fine ved å male dem i vakre blå farger.

 

 • Vase og skåler: Med papirpulp kan du enkelt forme din egen vase eller skål. Følger du trenden innen boliginnredning, kan uttrykket gjerne være tilfeldig og rustikt. Mal dem deretter i friske farger, slik at de skaper oppmerksomhet i hjemmet ditt.

 

 • Veggdekorasjoner: Forfrisk veggene med din helt egen veggkunst. Du kan til og med lage tre forskjellige typer - en med selvherdende leire, en av papier-mâché pulp og en med strukturpasta. Alle verkene får en flott 3D-effekt - og når de er tørre, kan du pynte dem med fine farger.

 

 • Små fat og skåler: Form de søteste skålene i selvherdende leire, og legg til fine detaljer som farger, mønstre og bølgede kanter. Bruk skålene som smykkestativ - eller fyll dem med småting fra hjemmet.

 

Resin støpemiks

Vår resin støpemiks gir deg muligheten til å støpe ditt eget hjemmeinteriør enkelt og raskt. Bland bare mixen med vann og farge - og hell massen i en silikonform. Når massen har herdet ved romtemperatur, er ditt hjemmestøpte verk klart. Hvis du har lyst, kan du eksperimentere med forskjellige uttrykk. Legg for eksempel til glitter, pastellfarger eller terrazzoflak - og lag morsomme og personlige pyntegjenstander for hjemmet ditt. Mangler du inspirasjon til hva du kan støpe, har vi satt sammen en liten liste for deg nedenfor.

Dette kan du støpe med resin:

 • Lysestaker og fat
 • Rund brett med marmorering
 • Firkantet brett med terrazzo

 

Selvherdende leire

Drømmer du om flotte, dekorative pyntegjenstander til hjemmet, kan du enkelt lage dine egne med selvherdende leire. Selvherdende leire er et fantastisk materiale som har mange fordeler:

 • Enkelt og raskt: Det er enkelt å jobbe med og krever ingen ovnbaking. Det er derfor perfekt for deg som ønsker en enkel prosess.
 • Detaljert design: Leiren er lett å forme og tillater skaping av fine detaljer. Kunstnere kan lage komplekse former og teksturer uten vanskeligheter.
 • Tørker av seg selv: Siden leiren tørker av seg selv over tid, trenger du ikke en ovn, noe som gir deg større fleksibilitet i arbeidsprosessen.

 

Papirpulp

Hvis du vil lage dine egne skåler, vaser og veggdekorasjoner, bør du vurdere å lage dem av papirpulp. Materialet har mange fordeler, som du kan lese mer om her:

 • Lett og allsidig: Papirpulp er så lett at du enkelt kan forme det på mange forskjellige måter. Derfor er det også ideelt hvis du vil eksperimentere med forskjellige former og uttrykk.
 • Budsjettvennlig: Papirpulp er ofte ganske billig sammenlignet med andre materialer. Dette gjør det til et godt valg hvis du vil være kreativ uten å sprenge budsjettet.
 • Lett å farge: Papirpulp fungerer godt med maling, og du kan derfor lett gi verkene dine både farger og mønstre.

 

En morsom og tilfredsstillende prosess

Å lage hjemmelagde dekorasjoner for hjemmet ditt handler ikke bare om de ferdige verkene - det handler også om selve prosessen. Det er en morsom aktivitet som også gir deg muligheten til å slappe av og fordype deg. Det er faktisk ganske meditativt å modellere og forme noe med hendene. Her kan du glemme alle regler eller feil - for det handler bare om å være kreativ og nyte prosessen. Du kan nyte fordypningen alene - men du kan også invitere venner og familie til å være kreative sammen.

 

Hvorfor det skjeve og unike er populært?

Det skjeve og ufullkomne er populært fordi det bryter med det perfekte og forutsigbare. Det gir en følelse av ekthet og personlighet. Når vennene og familien dine går inn i hjemmet ditt, vil de bli møtt av unikt, hjemmelaget boliginteriør som er dekorativt - og samtidig er laget med dine egne hender.

Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no