La kreativiteten blomstre

Lag vakre evigvarende blomster i fargerikt krepppapir som et alternativ til friske eller tørkede blomster. Du kan også bruke kreppblomster i kranser eller sammen med gaver. Hvis du er nybegynner, kan du kjøpe vårt Start DIY Kit. Her lærer du teknikkene trinn for trinn, slik at resultatet blir slik du ønsker. Deretter kan du enkelt bygge videre på teknikkene ved å kjøpe andre sett og besøke vårt kreative teknikkunivers. Hvis du har laget kreppblomster før, vil du finne masse inspirasjon og nye materialer i vårt utvalg av krepppapir, som har mange fargerike varer for vakre, hjemmelagde buketter som varer.

Er du nybegynner?

Hvis du ikke har laget kreppblomster før, kan du kjøpe et av våre Start DIY Kit.

Skann QR-koden og finn videoer som veileder deg gjennom prosessen og lærer deg ulike teknikker. Dette sikrer at du alltid får et godt sluttresultat.

Se våre kreative sett

Våre sett gir deg alt du trenger – inkludert alle produkter, guider, videoer og mer.

Alle produkter for å lage kreppblomster

Mange ideer
Se alle våre ideer for krepppapir.
Les mere

Mange teknikker
Se alle våre teknikker for krepppapir.
Les mere

Se våre nyeste ideer

Crêpe papirblomster

Blomster finnes hos lokale blomsterhandlere eller i naturen – og hvis fingrene dine er mer kreative enn grønne, kan du også lage dem selv. Crêpe papirblomster har blitt en hit overalt – spesielt i hjemmet, hvor de kan brukes til å dekorere vaser, vinduskarmer og kranser. Blomstene, som noen ganger kalles papirblomster og crêpe-blomster, er like vakre og dekorative som de er ekte – og de er enklere å lage enn du kanskje tror. Når du har mestret teknikkene,kan du lage alle blomstene du kjenner og elsker – fra liljer, valmuer og peoner til tulipaner, påskeliljer og blåklokker. Etterpå kan du bruke blomstene hver for seg – eller du kan samle favorittblomstene dine i en vakker og varig bukett.

Hvis du blir like fascinert av crêpe-blomster som vi er, har vi flere håndarbeidssett som gjør det enkelt for deg å komme i gang med teknikken. Vi har også et univers av ideer, der du alltid kan finne inspirasjon til din neste crêpe-blomst.

Håndverkssett med crêpe-papir

Hvis du gleder deg til å lage dine egne papirblomster, er våre hobbysett den perfekte løsningen. Med dem er du garantert en blomstrende start på en spennende ny hobby – de inneholder alle materialer og alle instruksjoner du trenger. Hvert sett er også utstyrt med en QR-kode – hvis du skanner koden, blir du tatt direkte til videoguidene våre. Her kan du se videoer med teknikk når du vil. På denne måten kan du lære i et tempo som passer for deg.

Hvis du er nybegynner i å lage crêpe-blomster og ønsker å lære teknikken fra bunnen av, er vårt Starter Craft Kit det perfekte valget. Gjennom en omfattende videoveiledning vil du lære alle de riktige teknikkene – og når du er ferdig, kan du utvide med våre Mini Craft Kits. Hvis du har laget crêpe-blomster før og leter etter ny inspirasjon, kan du alltids besøke vårt idéunivers – der du finner massevis av inspirasjon til evighetsblomster.

Du kan også utforske kreativiteten din og lage dine egne blomsterkombinasjoner og buketter basert på teknikkene du har lært. Vi har alle materialene du trenger på nettsiden vår – inkludert et stort utvalg av crêpe-papir i alle regnbuens farger.

 

Fordelene med crêpe-blomster

Friske blomster direkte fra hagen er et flott syn, men de varer sjelden lenge – i motsetning til crêpe-blomster. Blomster laget av crêpe-papir er kjent for å være holdbare-faktisk så lenge at mange kaller dem evighetsblomster.

I tillegg til levetiden er det andre grunner til å gå fra håndplukket til håndlaget. Papirblomster gir deg en mye større mulighet til å være kreativ -fordi du ikke er bundet av naturens design. Du kan eksperimentere fritt med forskjellige farger, former og uttrykk når du arbeider med crêpe-papir. I tillegg er vårt crêpe-papir utrolig fleksibelt å jobbe med – papiret har en strekkprosent på 180 %, noe som gjør det så elastisk at du kan strekke og forme det uten at det går i stykker. 

Det høres nesten for godt ut til å være sant – men hvis du velger å ri på crêpe-bølgen, kan vi love deg blomster som har alle fordelene. Du får blomster som aldri visner, som er helt pollenfrie og som ikke trenger pleie. I tillegg er mulighetene for kreativitet nesten uendelige. 

 

Crêpe blomsterinspirasjon

Hvis du trenger inspirasjon, kan du alltids besøke vårt idéunivers - der finner du mange forskjellige crêpe-blomster som passer til alle årets sesonger.

Våren nærmer seg og du kan lage påskeliljer og tulipaner av crêpe-papir – og ved å kombinere begge deler får du en flott og varig bukett til påskebordet, som du kan bruke år etter år. Du kan velge å holde deg til de klassiske vårfargene eller velge din favorittfarge. Uansett hvilken farge du velger, vil crêpe-blomster lage noen av de vakreste dekorene til våren og påsken. 

Til jul kan du lage både julestjerne og misteltein, og du kan også lage din egen adventskrans av crêpe-papir. Og ikke glem alle blomstene som skaper glede året rundt – for eksempel:

Alle disse klassiske blomstene kan lages med våre trinnvise fremgangsmåter. For en mer eventyrlysten look, prøv å bruke sterkere farger. Lag dem for eksempel med rosa stengler og blå blader – og få en frisk og annerledes evighetsbukett til hjemmet. Enten du følger instruksjonene til brevet eller drar dit fantasien fører deg, kan du bruke hjemmelagde blomster i så mange sammenhenger – les mer om crêpe-blomstenes potensial i avsnittet nedenfor.

 

Blomster til hverdag og fest

Når du er ferdig med designen, kan du endelig begynne å bruke crêpe-blomstene – enten du pynter hjemmet eller pynter det til en spesiell anledning:

  • Bruk for eksempel crêpe-blomstene som festdekorasjoner – enten det er til bursdag, bryllup, dåp eller konfirmasjon.
  • Fyll hjemmet med farger og sett sammen vakre buketter som kan brukes til å dekorere bord eller vinduskarmer.
  • Skap en fargerik, evigvarende bukett til din kjære – en flott gave som vil bringe glede i lang tid fremover.

Lag dine egne crêpe-blomster og velg selv hva du vil bruke dem til – vi er sikre på at du finner mange flere alternativer enn de som er listet opp ovenfor.

Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no