Start DIY Kit Veving

1 Pk.
#42301
#42301
0% of 100
0
70
Spesialpris 234,00 kr. Selling Price 260,00 kr.
Legg til ønskeliste
Er på lager
Levering er 2-4 virkedager.
Endre variant +{{ variants.length }}
{{ currentProduct.name }}

Inneholder: Vev (umontert), lim, 6 m tråd, kam, garnnål og garn i forskjellige farger og kvaliteter - totalt 30 m garn.

Lær å veve med dette settet. Inneholder alle materialer og instruksjoner du trenger.

Vil du lære å veve, er læresettet vårt perfekt. Den inneholder alt du trenger for å komme i gang. Skann QR-koden og bli introdusert til vårt læringsunivers. Her finner du videoene våre som veileder deg gjennom flere veveteknikker og grunnleggende elementer innen veving. I tillegg har du til slutt en ferdig vevd, hengende uro..

Gjennom en omfattende videoveiledning og trinnvise instruksjoner lærer du hvordan du trær veven og avslutter en vev, men du vil også lære fire forskjellige veveteknikke - og resultatet er en flott, hengende dekorasjon. Du kan bruke treveven som ramme, eller du kan montere opphenget på en tallerken eller en pinne. Med den grunnleggende kunnskapen du får, kan du kaste deg ut i mange kreative veveprosjekter på egen hånd. Settet er designet for deg som vil lære kunsten og teknikken, men som ennå ikke har begynt.

Det\ ferdige arbeidet kan brukes som oppheng - enten hvor man f.eks. utnytter treveven som ramme, eller montert på en plate og ramme eller f.eks. på en pinne. Fordypelse. Opplev at man blir ført gjennom undervisningen. Trygghet ved at alle materialene er i settet og at man guides gjennom teknikkene. Man oppnår en basis viten rundt aktiviteten, så man etterpå selv tørr å prøve og utforske flere teknikker. Settet henvender seg til unge og voksne, som gjerne vil introduseres til håndtverket og teknikken - men som kanskje ikke har kommet igang enda, da det har vært svært vanskelig å forstå materialvalget og selve teknikken..

inkl. inspirasjonsveiledning

10%
Mer informasjon
Artikkel42301
MerkeCreativ Company
Innholdsenhetpk.
EAN5712854448338
VanskelighetNybegynner
Detaljmengde 1 pk.
Innholdsmengde 1 pk.
Skriv din egen omtale
Du omtaler:Start DIY Kit Veving, 1 pk.
Din vurdering:
Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no