Stående egg av betong, støpt etter egg

Stående egg av betong, støpt etter egg

Inspirasjon: 14366

Fra: kr 35,00

Til: kr 4 713,00

Totalsum: kr 0,00

Inkl mva

Availability: På lager

Fra: kr 35,00

Til: kr 4 713,00

Begge eggene er støpt av betong i hhv. et ekte egg og i en eggeformet lysstøpeform. Etter herding er formene fjernet og eggene er pyntet med perlehønsfjær og naturhamp.
Vis alle
...
Denne ideen kommer fra:
Modellering og støping Støping
Sånn gjør du
Guide step 1
Step 1.
Støping i ekte egg: Bruk f.eks. en teskje og lag et lite hull i den ene enden av et hønseegg. Stikk evt. hull i plommen med en nål eller lignende, så det er lettere å tømme egget.
Guide step 2
Step 2.
Tøm egget for hvite og plomme.
Guide step 3
Step 3.
Fyll vanlig matolje i egget for fordel den ved å riste forsiktig. Hell ut resten av olje. OBS! Oljen sørger for at skallet lettere slipper når støpingen er ferdig.
Guide step 4
Step 4.
Bland 6 deler betong med 1 del vann. Ha betongmassen i en engangs sprøytepose og fyll egget. La herde ca. 1 døgn. TIPS! Alternativt kan man lage en sprøytepose ved å klippe hull i et hjørne på en vanlig frysepose.
Guide step 5
Step 5.
Støping i eggeformet lysstøpeform: Smør formen med matolje av samme grunn som nevnt tidligere, og hell betongmassen oppi. La herde ca. 1 døgn.
Guide step 6
Step 6.
Begge typer former fjernes: Eggeskallet pirkes av betongegget. Bruk evt. en kniv. Den todelte formen deles, og det støpte egget lirkes forsiktig ut.
Guide step 7
Step 7.
De støpte eggene kan pyntes etter ønske - her med perlehønsfjær som limes på og evt. med et belte av naturhamp.

Kjøp artikler fra ideen

Totalsum: kr 0,00

Inkl mva