Romvesenenes univers

1 Sett
#97064
#97064
0% of 100
0
23
408,00 kr.
Legg til ønskeliste
Er på lager
Levering er 2-4 virkedager.
Endre variant +{{ variants.length }}
{{ currentProduct.name }}

Innhold: Pearl Clay®, Silk Clay® og metallic Foam Clay® i flere farger. Isoporkuler, mosgummifigurer, øyne av plast, pomponer, nåler, oppheng samt opphengssnor og lim. Trykt bakgrunn.

Materialsett med romtema gjør det enklere å lære og utforske universet og de morsomme romvesenene. Inneholder kreative materialer til modellering av temafigurer med Pearl Clay, Silk Clay® og Foam Clay®.

Du kommer aldri til å kjede deg med en livlig fantasi. I det ene øyeblikket er du på jorden, og i det neste ser du etter liv på Mars. Våre ekte romtema-sett gjør det enkelt for folk i alle aldre å reise på en romtur i galaksen. Kanskje finner du nye, uutforskede planeter og møter morsomme, små romvesener som flyr rundt i en UFO – vær kreativ og se hva som skjer.

Barn i alle aldre kan kose seg med modellering – enten ved å følge de medfølgende instruksjonene nøye eller ved å følge egen fantasi. Uansett vil settet garantert inspirere til moro og læring:.

  • Bruk for eksempel settet til å skape en pedagogisk opplevelse rundt vårt store solsystem og snakk om planeter, stjerner og romvesener
  • Still ut de ferdige figurene i esken som følger med, og sett dem på barnerommet der barnet kan se det kreative prosjektet hele tiden
  • La figurene være en del av barnas lek slik at deres nysgjerrighet for universet vokser enda mer
.

Barn elsker å lage modeller. Med våre materialsett kan de skape med hendene mens de lærer om vårt store solsystem – fra planeter til millioner av stjerner. Men det kan være vanskelig å være en romfarer fordi læringen skjer i rakettfart, og barnets direkte kontakt med materialene styrker finmotorikken og berøringssansen. Heldigvis har du god tid til å dra på farlige ekspedisjoner til fjerne galakser. Dette gigantiske universet har mye mer å tilby – og alt kan utforskes med våre morsomme materialsett!

10%
Mer informasjon
Artikkel97064
MerkePearl Clay
Innholdsenhetsett
AnledningBasis
EAN5712854313179
Alder4 år +
Detaljmengde 1 sett
Innholdsmengde 1 sett
Skriv din egen omtale
Du omtaler:Romvesenenes univers, 1 sett
Din vurdering:
Mark image
CE-merket - Produktet overholder gjeldende lovgivning for 'Leketøy' eller for 'Elektriske og elektroniske produkter'. Hvis det er knyttet en advarseltekst til leketøyet , kan denne ses på vår hjemmeside.
Mark image
CE-merket - Produktet overholder gjeldende lovgivning for 'Leketøy' eller for 'Elektriske og elektroniske produkter'. Hvis det er knyttet en advarseltekst til leketøyet , kan denne ses på vår hjemmeside.
Mark image
Advarsel. Inneholder små deler. Smådelene kan knekke eller falle av og utgjøre en kvelningsfare. Brukes under oppsyn av en voksen.
Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som gjest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no