Ren parafinvoks

Varekode:
734050

Ren parafinvoks

Varekode:
734050
112,00 NOK
Er på lager
Levering er 3-5 virkedager
30 dagers utvidet returrett
Frakt kun fra 59 NOK
Enestående på Trustpilot

Kan brukes ren eller blandet med max 15% stearin (73410) eller max 1% spesialvoks (73440). Smeltetemperatur: 60 grader. Dyppetemperatur: 70 grader.

100% fullraffinert parafinvoks i pastiller, som er perfekt til både dyppe- og støpelys. Kan tilsettes farge .

Smelting av lysmasse i vannbad i en gryte: Tøm vann i gryten og plasser et smelterør av metall eller glass beregnet til formålet i gryten. Dryss vokspastillene ned i smelterøret, der temperaturen styres opp til den ønskede temperatur (max 80 grader C) med et stav termometer. Støpelys av lysmasse i termostatstyret smeltekar, som finnes i flere størrelser. Tøm vann i karet, plasser smelterør med vokspastiller i og still temperaturen på sikkerhetstermostaten. Avhengig av lyskarets størrelse, skal det påregnes tid til smelting av lysmassen. Store smelterør til 20 og 30 liter lysmasse bør med fordel startes opp 12 timer før de skal være klar til støping eller dypping av lys. Gjennomfargede lys: Lysfarge tilsettes den smeltede paraffinen i smelterøret. Følg doseringsanvisningen på lysfargens emballasje. Tilsetting av stearing for lengre brennetid: Tilsett max 15 % stearing til voksen..

Å støpe og dyppe lys er faktisk veldig morsomt og et gammelt håndverk som fortsatt praktiseres av mange. Du kan farge lysene akkurat slik du foretrekker de til ditt hjem eller til en venn du vil gi lys til som en personlig gave. Velg selv om lysene skal sprè hyggelig stemning innendørs eller utendørs og vær obs på at utendørs lys krever ekstrra kraftige veiker.

Mer informasjon
Artikkel734050
Innholdsenhetkg
Ean nummer5712854309578
Detaljmengde 1 kg
Innholdsmengde 1 kg

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no