Modellering og støping

Leire til en ovn

Med vår leire til ovn kan du bl.a. lage figurer, små pynteting og smykkevanheng, som skal brennes, så de blir harde og robuste og får en flott finish. Her er både farget modelleringsleire – som f.eks. FIMO – samt naturleire i form av blåleire, rødleire og hvit leire.

Leire til en ovn

Velg en kategori eller se alle produkter under

Items 1-36 of 90

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge

Items 1-36 of 90

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge

Morsomme ideer med leire

Modelleringsleire kan brukes til å lage alle typer morsomme ting til hjemmet, til bestemor, til deg selv, til pynt og til jul.

Her har vi samlet noen av de mest spennende kreative prosjektene du kanskje ikke har tenkt på å lage i leire.

Lag for eksempel en snøkule med en figur av FIMO-leire, pluss glitter og hele shebangen. Det er en annerledes måte å bruke leire på og gir deg en flott dekorasjon til hjemmet.

Eller hva med å lage et dørskilt?  Stadig flere setter brev på dører til barnerommet eller toalettet. Dere kan også lage disse dørskiltene i leire. Dette gir deg et unikt dørskilt som ingen andre har noe lignende. La for eksempel barna lage skiltet til døren til sitt eget rom.

Du kan også lage:

Dette var bare en liten prøve av hva du kan lage ved hjelp av de ulike leiretypene. Når du er ferdig med å lage dine flotte kreasjoner, kan du i mange tilfeller skyte leiren hjemme for å herde den.

Leirefyring hjemme

Ikke alle vet dette, men leirefyring er ikke bare noe som finner sted i en fabrikk eller et profesjonelt studio.

Du kan for eksempel enkelt skyte FIMO-leire hjemme. Når du og/eller barna dine har laget et kunstverk som fortjener å bli udødeliggjort, trenger du bare å bake – eller, mer presist, herde – FIMO-leiren i 30 minutter ved 110 °C på vanlig stekeovnsinnstilling (dvs. over-/undervarme i stedet for konveksjon).

Cernit kan også stekes/herdes i ovn ved 100-130 °C vanlig ovn. Baketiden her avhenger av størrelsen og tykkelsen på biten.

Følg alltid instruksjonene på emballasjen når du avfyrer leiren.

Stort utvalg av leire og tilbehør

På denne siden har vi samlet vårt kreative og fargerike utvalg av forskjellige typer hobbyleire til modellering. Dette inkluderer leire for voksne gjør-det-selv-prosjekter. Den kan for eksempel brukes til å lage smykker. Vi har også myk, fleksibel leire som er utviklet spesielt for barns kreative uttrykk, fordi den er så enkel å arbeide med. Du finner leiren i alle regnbuens farger – slik at du kan få nøyaktig det resultatet og den nyansen du ønsker.

Hos Creativ Company finner du også et stort utvalg av hvit leire, steintøyleire, blåleire, rød leire og dekorativ leire.

I tillegg har vi flere typer praktiske leireredskaper og tilbehør som leirelakk, leirruller til å lage flate kreasjoner og leirkniver med.

Vi håper du finner den modelleiren du leter etter. Ellers er det bare å ta kontakt med oss. Dette gjør du enkelt ved å skrive til oss i chatten, som du finner nederst i høyre hjørne. Du er også velkommen til å ringe oss i åpningstidene våre, så hjelper vi deg videre.

Tilbake
I'm shopping as
Continue as guest
<strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong><br><br> ✔ {{trans "Your personal wishlist" }}<br><br> ✔ {{trans "See your order history" }}<br><br> ✔ {{trans "Easy checkout" }}
<strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong> <br><br> ✔️ {{trans "Your special prices" }}<br><br> ✔️ {{trans "Special B2B products" }}<br><br> ✔️ {{trans "B2B marketing universe" }}
<strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong><br><br> ✔ {{trans "Content especially for you" }}<br><br> ✔ {{trans "Your special prices" }}
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no