Blyanter og kritt

Finn blyanter og kritt til all mulig skyggelegging til kreative mesterverker. Tegn og mal med blyanter, tegnekull og tørrpastell. Du finner også mange fargeblyanter, myke fargekritt, harde fargekritt samt gatekritt m.m. Vi har et stort utvalg av blyanter og kritt fra Colortime, Caran D’Ache, Lyra m.fl.

Blyanter og kritt
Fraktboks
Fri frakt ved kjøp for over 599 kr.
Levering er 2-4 virkedager.
Levering er 2-4 virkedager.

 

>

{{ totalCount }} produkter

{{ $t("Du\u0020har\u0020sett\u0020\u00251\u0020av\u0020\u00252\u0020produkter").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Fargeblyanter og krittfargestifter-et must i ethvert hjem

Fargeblyanter og kritt er et must i alle kreative hjem. Det er så mange morsomme aktiviteter du kan gjøre med den riktige blyanten i den riktige fargen i hånden din. Enten du ser etter oljebaserte fargestifter, vokskritt eller kullstifter:

i Creativ Company elsker vi at kreativiteten flyter fritt og at fantasien frigjøres. Derfor har vi satt sammen en rekke morsomme, utfordrende og spennende tegne- og maleideer for deg som vil ut på noe nytt. Alle ideene våre kommer med veiledninger, slik at du enkelt kan prøve dem hjemme.

Blyanter og fargestifter til barn

Alle barn elsker å tegne. Barn elsker å få fargeblyantene til å danse over papiret, enten de tilfeldig eller presist veiledet. De fleste kan sitte lenge og konsentrere seg om fargene i hendene. Det er en universell hobby som finnes i alle hjem og på alle skoler og institusjoner. Hvis du investerer i kvalitetsfarger, har du noe du kan og ønsker å bruke.

Derfor har vi med oss sett med fargeblyanter av høy kvalitet. Når det gjelder denne typen blyanter og fargestifter, reflekterer prisen ofte kvaliteten. Det kan være verdt å investere i et av de virkelig gode kvalitetssettene. Noen av dem har også spesielle "grip zone"-spor, som gjør dem mer ergonomiske å holde og dermed enklere å kontrollere presist.

Prøv en helt ny måte å tegne på med vannfargeblyanter . De gjør det enkelt for store kunstnere i små kropper å få en malerisk effekt med tegningene sine.

Stort utvalg av spesialblyanter

Men fargeblyanter, tegneblyanter og fargestifter er ikke bare til barn. Det finnes mange blyanter og fargestifter som har spesielle formål og brukes til mer kompliserte og svært detaljerte kunstprosjekter. Mange av disse tegneredskapene er av aller beste kvalitet og kan brukes til å lage fantastiske kunstverk.

Vi har for eksempel pigmentrike, myke pasteller i topp kvalitet. De har en utrolig pigmentbelastning og er fargeekte. Med de firkantede fargestiftene i en rekke farger kan du virkelig uttrykke din indre kunstner og lage skisser, portretter og figurtegninger. De er spesielt velegnet til å tegne på kraftpapir. Husk at myke pasteller alltid skal festes til papiret med et fiksativ. Det finner du naturligvis også her.

Oljepasteller har derimot en mer fettet konsistens og er best egnet for tegning på papir. Deretter kan du velge å overføre oljepastellmotivet til et tekstilstykke ved hjelp av et overføringsark.

Vil du lage blyanttegninger av profesjonell kvalitet? Prøv så et sett med tegneblyanter. Blyantenes ulike hardhet gjør at du kan tegne svært detaljerte bilder. De harde blyantene har lysere farger, mens de myke blyantene har mørke farger. Dette er spesielt nyttig når du skal tegne skygger.

Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som gjest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no