Fest, kort og gavepapir

Sett fast i festen med festartikler/-pynt til forskjellige anledninger. Utover det finnes du også gavepapir i mange farger og andre materialer til flott og innbydende gaveinnpakninger. Vi har også masse av kort og konvolutter til hjemmelaget kort til festlige anledninger.

Fest, kort og gavepapir
Fraktboks
Fri frakt ved kjøp for over 599 kr.
Levering er 2-4 virkedager.
Levering er 2-4 virkedager.

 

>

{{ totalCount }} produkter

{{ $t("Du\u0020har\u0020sett\u0020\u00251\u0020av\u0020\u00252\u0020produkter").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Pynt opp og pakk inn pent

Festlig pynt kan alltid være med på å få opp humøret. Du kan kjøpe festartikler som allerede er laget, som er klar for å bli pyntet opp, men hvis du vil ha noe spesiell pynt, kan du finne frem din kreative side og selv lage det. Eksempelvis kan du lage en fin Borddekking og bordpynt eller Menykort .

Festpynt .

Til all anledninger

Uansett om du skal holde babyshower, bryllup, barnefødselsdag eller en fest, skal de selvfølgelig være pynt til. Pynten får festens tema og anledning til å skinne gjennom og gir en god stemning blandt gjestene.

Før festen

Du kan allerede før festen forberede gjestene dine på festen du har tenkt å holde. Start derfor med å gjøre noe ut av invitasjonene, der du f.eks. kan pynte med noen av de samme materialer og farger som du bruker til å lage innbydelsene. Det gir et godt helhetsinntrykk og samspill mellom invitasjon og fest.

Silkepapir .

Gjør noe ut av innpakningen

Det krever ikke mye for å tilføre små detaljer i gaveinnpakningen, som har en stor betydning. For å gjøre gaven mere spennende, kan du vikle den inn i en LED lyskjede, L: 27 cm, sølv, 1stk./ 1 stk. , sette Dekorert elefant med hobbymaling og liten fest- hatt eller Eksplosjonseske, str. 7x7x7,5+12x12x12 cm, råhvit, 1stk./ 1 stk. som passer til temaet.

Gaveinnpakning .

Naturlig pynt

Mangler du litt ekstra pynt til festen din eller gaveinnpakningen? Da kan du med fordel gå ut i naturen og finne dekorative ting, som helt sikkert vil se fint ut med den øvrige pynten. Det kan eksempelvis være Grantrær, H: 40+60 mm, grønn, 5stk./ 1 pk. til jul eller en flott markblomst om sommeren, som kan festes i gavebåndet. Eller noen fine kongler og høstblad som bordet kan pyntes med.

Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som gjest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no