Vakker borddekking til festbordet

Vi elsker alle de flotte og kreative bordene i boligmagasiner som er vakkert dekket til en fest eller en sammenkomst, med fargerike blomster i vakre vaser som konkurrerer med vakre bordkort, sjarmerende lysestaker og nystrøkne servietter. Med våre DIY Kits i naturfarger og pastellfarger kan du dekorere ditt eget fantastiske bord til neste fest, sammenkomst eller middag med familie og venner, enten du skal arrangere bryllup, fødselsdag, hageselskap, barndåp eller konfirmasjon – eller kanskje samle familien til jul eller nyttårsaften. Våre sett kommer med alle materialene du trenger, samt ideer til kreativ borddekorasjon – fra invitasjoner og bordkort til borddekorasjoner som kreppblomster, lysestaker knyttet med makramé-teknikk, flotte bordbrikker og broderte servietter. Gled deg til å slippe kreativiteten løs med borddekking og dekorasjoner til neste fest eller middag med dine kjære.

Party

Dekk bordet med naturfarger

Se mer >

Louise Ballegaard Juul

Creative manager

Personlige festbord er trendy akkurat nå, og våre nye sett gjør det enkelt å dekke et trendy og kreativt bord – enten det er til bryllup, konfirmasjon eller en hagefest.

Dekk bordet med pastellfarger

Se mer >

Dekk bordet med naturfarger

Se mer >

Dekk bordet med pastellfarger

Se mer >

Dekk bordet med naturfarger

Dekk bordet med naturfarger

Lag borddekorasjoner til 6 personer med ett sett

Velg mellom naturfarger og pastellfarger

Lag borddekorasjoner til 6 personer med ett sett

Velg mellom naturfarger og pastellfarger

Dekk bordet med pastellfarger

Dekk bordet med pastellfarger

Se våre nyeste ideer

Se våre nyeste ideer

Kreppblomster til borddekorasjon

Se mer >

Ideer til festlige anledninger

Se mer >

Kreppblomster til borddekorasjon

Se mer >

Ideer til festlige anledninger

Se mer >

Dekk ditt drømmebord med DIY bordpynt

Drømmer du om å dekke et vakkert bord som imponerer gjestene dine? La deg inspirere av våre flotte bordpyntideer som gjenspeiler de nyeste trendene. Her finner du fargerike papirblomster i vaser, personlige bordkort, stemningsfulle lysestaker, og lekre stoffservietter med broderi. Det er slike detaljer som gjør bordoppdekkingen din helt spesiell. Derfor har vi samlet alt du trenger til ditt festbord her på siden. Du kan blant annet finne:

Alt dette kan du bruke når du skal dekke ditt neste bord. Kanskje du skal ha familien til middag, venner til fest – eller kanskje du tenker på konfirmasjon, dåp eller fødselsdager. Uansett hvilken fest eller høytid som venter rundt hjørnet, kan du alltid dekke det perfekte bord ved å bruke denne siden.

 

Bordpynt med personlig preg

Når du vil gjøre spisebordet ditt ekstra fint, er bordpynt uunnværlig. Det er her hyggen og stemningen ligger – og derfor er det enda viktigere at du har gjennomtenkt alle mulighetene før du begynner. For å gjøre det mer oversiktlig har vi samlet alle våre ideer til bordpynt her:

 • Servietter med broderi
 • Bordkort på runde trespioner
 • Bordkort i marmorert leire
 • Håndskrevne menykort
 • Serviettringer med makramé
 • Lysestaker laget av makramé
 • Crepepapirblomster

 

Pynt bordet med crepepapirblomster

Når det er tid for å feire bursdag eller samle venner og familie, er det gøy å eksperimentere med dekorasjoner og pynt. Spesielt crepepapirblomster kan bringe liv og farge til bordet ditt. Lag gjerne flere forskjellige for å skape et vakkert fargespill. Avhengig av hvilket uttrykk du ønsker, kan du enten samle blomstene i en vakker bukett midt på bordet – eller fordele dem i flere små vaser. Du kan plassere blomstene på mange kreative måter – og hvis du har lyst, kan du enkelt gjenbruke dem til fremtidige middagsselskaper og fester. Hvis du dekker bordet til en spesiell høytid, er det også verdt å vurdere fargene på blomstene. Hvis det er påskebordet du skal pynte, kan du gjerne bruke ekstra sterke farger – og hvis det er et julebord, kan du holde deg til klassiske blomster i rødt, grønt og hvitt. Utforsk hvilke crepepapirblomster du kan lage her.

 

DIY-kit for inspirerende bordpynt

Hvis du drømmer om å lage din egen bordpynt, trenger det ikke å være komplisert. Våre enkle DIY-kit for bordpynt er designet for å gjøre prosessen morsom og problemfri. Vi har satt sammen de beste ideene og valgt materialene nøye, slik at du med ett kit kan lage pynt for seks personer. Alt du trenger er i settet. Du får til og med en veiledning som guider deg gjennom lagingen av bordkort, serviettringer, menykort og mye mer. Velg bare det temaet du liker best - naturfarger eller pastellfarger.

 

Dekk bordet i naturens farger

Er du typen som elsker det naturlige utseendet? Da vil du elske vårt DIY-kit for bordpynt i naturfarger. Her får du materialene for å lage den koseligste bordoppdekkingen. Du kan lage serviettringer og lyseholdere av makramé – og lage bordkort av runde trespioner. Det følger også med vakre grønne stoffservietter som serviettringene kan festes rundt. Hvis du vil, kan du også legge til en linnduk, som er både klassisk og enkel.

 

Dekk bordet i delikate pasteller

Gjør bordet ditt vårklart med den fineste oppdekkingen i pastellfarger. Vårt DIY-kit gjør det enkelt for deg å skape et veldresset bord i den lyse årstiden. Du kan lage fargerike crepeblomster på fot – og elegante detaljer som håndskrevne menykort, marmorerte bordkort i leire og servietter med broderi. Alt er gjennomtenkt og nøye utvalgt, slik at uttrykket og fargene passer sammen.

 

Vakker bordoppdekking året rundt

Når det gjelder bordoppdekking, kan du gjøre det vakkert hele året, uansett hvilken årstid det er. La oss gi deg noen eksempler på hvordan du kan style bordet ditt for forskjellige tider av året.

 

Vinterbordet:

Når vinteren kommer, er det tid for å gjøre bordet ditt ekstra koselig og elegant. Tenk på farger som dyp blå og glitrende sølv – de skaper litt vintermagi. Bruk hvitt stoff - gjerne en fin duk - og legg noen krystallglass og sølvbestikk. Og ikke glem de levende lysene. En håndfull stearinlys får det til å føles varmt og innbydende.

 

Forårsbordet:

Når våren titter frem, kan bordet ditt gjøre det samme. Velg lyse farger som lyserød og grønn. Ta frem noen lette stoffer, kanskje du allerede har liggende, og pynt bordet med crepepapirsblomster og lys du har malt selv.

 

Sommerbordet:

Når sommeren er her, må bordet være klart for full fest, farger og moro. Velg vakre pasteller eller glade, sterke farger for å gi bordet litt liv. Bruk for eksempel en bomullsduk - og legg gjerne strandting som skjell eller fargerike servietter på bordet. Det passer perfekt til sommerens avslappede stemning.

 

Høstbordet:

Høsten betyr hygge - og det skal bordet ditt også utstråle. Bruk varme farger som rød, brun eller mørkegrønn som passer til årstidens stemning. Ta frem grove materialer som ull og tre, og pynt gjerne med gresskar eller kastanjer. Levende lys kan du også trylle frem ekstra hygge med.

 

Hvordan pynter du et bord?

 1. Velg en stil: Tenk på om du vil ha en formell, avslappet eller romantisk stil. Du må også velge farger eller temaer du liker – men husk å holde en rød tråd så alt henger sammen.

 

 1. Bruk en bordduk: Legg en duk på bordet – for eksempel en linnduk, hvor stilen er både enkel og klassisk.

 

 1. Tallerkener og bestikk: Bruk tallerkener og bestikk du liker. Vanligvis legger du de store tallerkenene nederst og de mindre på toppen.

 

 1. Glass og drikkevarer: Velg glass som passer til det du serverer. Fargerike eller spesielle glass kan gjøre uttrykket morsomt og lekent.

 

 1. Servietter og pynt: Brett serviettene pent, eller bruk serviettringer du lager selv med makramé.

 

 1. Blomster eller annen dekorasjon: Plasser blomster eller noe dekorativt midt på bordet - det legger alltid til litt ekstra stil.

 

 1. Bordkort: Hvis du vil, kan du lage små kort med navnene på gjestene. Det gir litt personlighet og hygge.

 

 1. Lys: Skap en herlig stemning med lys. Stearinlys eller telys er superkoselige på ethvert bord. Samle dem enten midt på bordet – eller sett dem sammen i små grupper.

 

 1. Personlige detaljer: Legg til noen små ting du liker – og som gjestene vil huske.

 

Det viktigste er å ha det gøy når du dekker bord. La din personlige stil skinne gjennom og nyt å skape et hyggelig bord for deg og gjestene dine.

Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no