Paverpol skulpturlim

Varekode:
39093

Paverpol skulpturlim

Varekode:
39093
208,00 NOK
Er på lager
Levering er 3-5 virkedager
30 dagers utvidet returrett
Frakt kun fra 59 NOK
Enestående på Trustpilot

Lag de fineste overflater på skulpturer, krukker og lign. med denne hvite skulpturlimen, som modelleres inn i tekstiler, garn m.m. og draperes rundt emner eller dukkeskjelett formet med metalltråd. Tørker blankt, hardt og robust..

Teknikk til mindre stykker tekstil: Tøm litt Paverpol skulpturlim i en transparent plastikkpose, og tilfør tekstilemnet. Limen modelleres inn i tekstilen fra posens ytterside og tas ut av posen, limen til overs glattes ut i posen (bruk handsker). Nå kan du drapere det rundt et emne. Dukkeskjelett: Bruk vindseltråd og form en kropp, som klès med f.eks. stanniol og til slutt et lag malertape. Etter drapering: Form dukken i en stilling - f.eks. stående, liggende osv. - før den settes til tørking et døgns tid.Innfargingen av Paverpol skulpturlim: Paverpol color pulverfarge blandes (av en voksen) i limen i posen, før tekstilet tilføres. Det skal mye til, så prøv deg frem. Hovedregelsen er 40 ml farge til 1000 gram lim. I stedet for modellering i en pose kan det også foregå med engangshandsker i en større skål eller annet kledd med plastikk..

Du kan med skulpturlimen på magisk vis trykke utvaskede tekstiler, f.eks. gamle t.skjorter, bomullsgaze, snor og rå bomull til de flotteste, draperte overfalter på alle mulige emner. F.eks. krukker, vaser osv. Draperingene er også populære til små dukker/skulpturer laget på et skjelett av kyllingnett. En utrolig spennende prosess med flotte resultater til følge. Velg selv om du vil male med f.eks. hobbymaling til slutt, eller om du vil farge inn limen mede Paverpol color pulver før det draperes. Paverpols A-miljømerking er din trygghet for at produktet oppfyller ekstra skarpe karv rundt miljøbelastning og mulige skadelige virkninger hos barn og voksne.

Mer informasjon
Artikkel39093
Innholdsenhetboks
Ean nummer8717202650002
Detaljmengde 1 boks
Innholdsmengde 500 g

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no