Pappmâché-Masse

1 Pose, 140 G
#263551
#263551
0% of 100
0
18
87,00 kr.
Legg til ønskeliste
Er på lager
Levering er 2-4 virkedager.
Endre variant +{{ variants.length }}
{{ currentProduct.name }}

Pappmâché-masse er slitesterkt og fargeekte pulverisert papir for å lage pappmâché-figurer. Tørker ut og blir robust selv om den er lett. Rør med vann.

Det pulveriserte papiret er påført litt lim, så du trenger bare å blande det med vann. Blandingsforhold: 3 deler papirmasse og 1 del vann. Lag litt om gangen siden massen er svært drøy. Bland ved å røre til en grøtlignende konsistens og modeller massen til en fast konsistens med hendene. Det anbefales å lage papirmassen én dag før du trenger den, og oppbevar den i en bøtte med lokk. Press, form og glatt ut massen oppå ikke-absorberende gjenstander, eller modeller den til små, flate gjenstander på f.eks. en plastlomme. Jo tykkere lag, desto lengre tørketid. La tørke på et varmt sted i 3-7 dager.

Massen har en ru overflate og kan brukes til mange kreative prosjekter:.

  • Samle familien og få alle til å lage figurer av papirmassen
  • Skap søte alver til vinduskarmen så de kan spre litt ekstra julestemning i desember
  • Dekk til alle typer overflater og lag vaser, krukker og andre dekorative gjenstander som gir innredningen et friskt preg
.

Pappmâché-masse er enkel og rimelig å lage selv. Pappmâché-massen blir til en grøtaktig, leireaktig masse når du bløtlegger den i vann, og den er fantastisk for å skape klumpete og skulpturerte detaljer på kreative prosjekter. Du kan lage den av gamle aviser og annet papir, og det er kjempemorsomt for de yngste familiemedlemmene. Etterpå kan du lage hengende dekorasjoner, figurer, skulpturer, vaser og pyntegjenstander av pappmâchéen du selv har laget. Hvis du vil komme raskt og enkelt i gang, kan du kjøpe vår ferdige pappmâché-masse, som bare må blandes med vann.

Mer informasjon
Artikkel263551
BrandLyra
Innholdsenhetpose
AnledningBasis
EAN5712854093187
Detaljmengde 1 pose
Innholdsmengde 140 g
Skriv din egen omtale
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto
Mark image
CE-merket - Produktet overholder gjeldende lovgivning for 'Leketøy' eller for 'Elektriske og elektroniske produkter'. Hvis det er knyttet en advarseltekst til leketøyet , kan denne ses på vår hjemmeside.
Mark image
CE-merket - Produktet overholder gjeldende lovgivning for 'Leketøy' eller for 'Elektriske og elektroniske produkter'. Hvis det er knyttet en advarseltekst til leketøyet , kan denne ses på vår hjemmeside.
Mark image
Advarsel. Kvelningsfare. Brukes under oppsyn av en voksen.
Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no