Kurv av lærpapir flettestrimler satt sammen med nitter

#v15396

Lag din egen kurv til pynt av lærpapir flettestrimler satt sammen med nitter og lim.

Velg produkter fra idèen

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Totalpris
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1   Klipp 13 strimler på 30,5 cm og 10 strimler på 21,5 cm til bunnen. Legg to av de korte strimlene over hverandre og lim de 13 lange strimlene på med litt mellomrom som vist på bildet.
Guide step %d
2   Flett de siste 8 strimlene i med en avstand på ca. 1,5 cm. Lim endene fast på rammen.
Guide step %d
3   Klipp 2 strimler på 105,5 cm til topp og bunn. Klipp 30 strimler på 16,5 cm. Legg topp- og bunnstrimlerne parallelt med hverandre og mål 1,5 cm fra kanten. Lim den første av de 30 strimlene på. Mål 1,5 cm fra den og lim den neste strimmelen på. Gjenta med alle strimlene. Klipp ikke av endene, før kurven er samlet. Klipp 32 strimler på 22,5 cm og klipp kantene skrå. Legg strimlene, så det er kryss på hver andre loddrette strimmel og slå i nitter. Start ved den første loddrette strimmelen. Slå ikke nitter i de to kryssene på den siste loddrette strimmel. Klipp ikke av endene, da de skal brukes i den andre enden til samling.
Guide step %d
4   Brett flettene sammen så samlingen er på midten av den ene langsiden. Ta bunnen og merk hjørnene med en blyant så det kommer en firkant på ca. 30 x 20 cm.
Guide step %d
5   Klipp en ny strimmel på 105,5 cm og 2 strimler på 50 cm til hanke. Brett hver av de korte strimlene til hank og monter de i begge ender av kurven ved å nitte den lange strimmelen fast langst kanten med nitter.
Guide step %d
6   Brett den nederste kanten rundt på fletten. Klipp et hakk til brett til hjørnene. Samle fletten i de fire hjørnene med nitter - bruk bunnen til å se hvor hjørnene skal være. Sett en pyntenitte i midten på alle sidene.
Guide step %d
7   Samle flettestykket og sett de siste nittene i kryssene. Klipp overskytende strimler av. Endene på alle strimler limes fast.
Guide step %d
8   Lim på bunnen.
Har du allerede registrert deg? Last ned malen
Utforske også
Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no