Hjemmelaget julepynt

Juleklipp

Har du prøvd å lage juleklipp - og gå tom for idéer? Om det har skjedd eller at du er redd det kan skje, vil vi gjerne hjelpe deg med en masse idéer. Derfor har vi samlet en masse inspirasjon til deg i et forsøk på å gi deg en hyggelig stund med juleklipp. Og vi har samlet det du kan få bruk for.

Juleklipp
Fri frakt ved kjøp for over kr 599
Fri frakt ved kjøp for over kr 599
Levering er 3-5 virkedager
Levering er 3-5 virkedager

Items 1-36 of 170

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Inspiration: v15979 Julestjerne av kreppapir
  Lag din egen julestjerne av kreppapir og glitterbær.
 2. Inspiration: v15780 Adventsgaver pyntet med papirklipp og pomponer
  Pynt fire glitrende gaveposer med pomponer og vintermotiver klipt av kartong. Fest nummererte stickers, så de kan brukes som adventskalender.
 3. Inspiration: v15435 Snømann på rekke klipt av kartong og pyntet med Silk Clay
  Enkel juleklipp med sjablonger til barn og kreative sjeler. Klipp de søte snømennene av kartong og pynt de med Silk Clay.
 4. Inspiration: v15013 Julekule laget som kjegle av lærpapir
  Kjeglene er laget av sirkler av lærpapir som er stanset ut med stansejern. Sirklene er limt med limpistol rundt en rund isoporjegle. Til oppheng er det brukt oppheng med krave for at kjeglene skal ligne julekjegler. Til kjeglene er det her brukt lærpapir i fargene rosagull, gull, natur og hvit.

Items 1-36 of 170

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no