Kreativ Halloween

Halloween er ehøstens store festlighet, og høytiden er full av hyggelig uhygge for barn og voksne. Her får du en god anledning til å kaste deg ut i kreative prosjekter med hjemmelaget halloween pynt – en aktivitet, som vil gi deg mange gysende kosestunder og kvalitetstid med din familie, f.eks. med motiver som spøkelser, edderkopper og gresskar.

Kreativ Halloween
Fri frakt ved kjøp for over kr 599
Fri frakt ved kjøp for over kr 599
Levering er 3-5 virkedager
Levering er 3-5 virkedager

Items 1-36 of 84

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Inspiration: v16072 Halloween mini landskap i klokke
  Dekorér en glassklokke med halloween mini figurer og lys.
 2. Inspiration: v15062 Knask eller knep pose dekorert med hobbymaling, stempeltrykk og øyne som klistermerker
  Liten mulepose dekorert med halloween skumstempler, hobbymaling og hobbymaling på tusj. Til slutt dekorert med øyne som klistermerker.
 3. Inspiration: v14700 Malt gresskarhode med innebygd lys
  Gresskaret er av pappmache med utskjærte ansiktstrekk og innebygd lys. Begge kan stå fritt og er malt med Plus Color hobbymalinig og etter tørking dekorert med edderkopper av plastikk og imitert edderkoppspinn.
 4. Inspiration: v14288 Lysglass med stråsilkepapir og Halloween stickers

  Lysglassene er dekorert med stråsilkepapir, limt fast med decoupagelakk til glass og porselen. Etter tørking er hvert glass pyntet med et Halloween-motiv i form av en selvklebende sticker.

Items 1-36 of 84

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no