Konfirmasjon

Har du en konfirmasjon å se frem til?

I kategoriene under finner du mange idéer og varer til konfirmasjonsinnbydelsen, bordkort, samt borddekning og bordpynt som du kan kose deg med å lage selv eller sammen med konfirmanten.

Varene finnes i mange farger så du har stor mulighet for at få en fest som passer til deres smak – og samtidig gripe sjansen for kreativt fellesskap.

Velg en kategori eller se alle produkter under

Items 1-36 of 79

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Inspiration: v15693 Bordkort til konfirmasjon pyntet med skjorte og slips i karton
  Lag bordkort selv til konfirmasjon. Bordkortet lages i blå kartong og pyntes med en skjorte av kartong og et utstanset slips.
 2. Inspiration: v15380 Menykort med blondekartong og utstansede blomster
  Sommerlig menykort med blondekartong med blomster og utstansede blomster med 3D effekt.
 3. Inspiration: v15389 Bordkort av manillamerke pyntet med ballonger av kartong og dekorsjonsfolie
  Bruk et manillamerke som bordkort og pynt det med utstansede ballonger dekorert med dekorasjonsfolie. Bordkortet kan enkelt knytes fast rundt vinglass.
 4. Inspiration: v15296 Borddekking og bordpynt i lys blå med papirblomster, ballonger, serviett brettet som tårn og bordkort
  Bordpynt i lys blå med bl.a. papirblomster, ballonger med silkepapir dusker, serviett brettet som et tårn og manillamerker brukt som bordkort.

Items 1-36 of 79

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no