Weekend Sale: Nyt helgen med 20 % rabatt i vårt store utvalg av Plus Color hobbymaling. Finn din rabattkode her.

Konfirmasjon

Har du en konfirmasjon å se frem til?

I kategoriene under finner du mange idéer og varer til konfirmasjonsinnbydelsen, bordkort, samt borddekning og bordpynt som du kan kose deg med å lage selv eller sammen med konfirmanten.

Varene finnes i mange farger så du har stor mulighet for at få en fest som passer til deres smak – og samtidig gripe sjansen for kreativt fellesskap.

Velg en kategori eller se alle produkter under

Items 1-36 of 79

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Inspiration: v15693 Bordkort til konfirmasjon pyntet med skjorte og slips i karton
  Lag bordkort selv til konfirmasjon. Bordkortet lages i blå kartong og pyntes med en skjorte av kartong og et utstanset slips.
 2. Inspiration: v15390 Menykort med ballonger av kartong pyntet med dekorasjonsfolie
  Lag festlige menykort med utstansede ballonger som er pyntet med dekorasjonsfolie i forskjellige mønster.
 3. Inspiration: v15382 Menykort med utstanset sommerfugl i blå farger
  La sommerfuglen få plass på bordet med et hjemmelaget menykort pyntet med en sommerfugl utstanset i pergamentpapir, som her har fått en glitrende skygge av dekorasjonsfolie.
 4. Inspiration: v15296 Borddekking og bordpynt i lys blå med papirblomster, ballonger, serviett brettet som tårn og bordkort
  Bordpynt i lys blå med bl.a. papirblomster, ballonger med silkepapir dusker, serviett brettet som et tårn og manillamerker brukt som bordkort.

Items 1-36 of 79

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no