FRI FRAKT: Bruk koden 867450 nå og få gratis frakt, når du handler for mere enn 300 kr.

Hekle, sy og strikk

Bli inspirert og fordyp deg i tradisjonell håndarbeid. Her finner du mange gratise idéer til strikking, hekling, sying, brodering m.m. – f.eks. gratis strikkeoppskrifter. Alle idéene har trinn-for-trinn-veiledning, så du blir guidet trykt og godt gjennom.


Velg en kategori eller se alle produkter under

Items 1-36 of 359

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Inspiration: v16153 Japansk broderi på din cowboyjakke
  Pynt cowboyjakken din med japansk broderi. Sjekk ut teknikken, som kalles Sashiko og betyr ”lite stikk”. La deg inspirere av japansk broderi, som opprinnelig er oppfunnet for å isolere og reparere tøy og kombinere den landlige stilen med kompliserte design. Bruk broderiteknikken på patchwork stoff for å friske opp tøy. Sy med broderigarn. Husk å sy med en nål, som ikke er for like i lengden, bare rekkene blir like.
 2. Inspiration: v16075 Hekle dekorative kuler
  Hekle dekorative kuler med puff masker som skjell. En enkel guide med få maskevarianter. Lag en magisk ring, hekle fastmasker og puffmasker. Fyll kulen og form den med kardet ull. Kulens færdige mål er ca. 6 cm.
 3. Inspiration: v15851 Heklet såpepose av natursnor
  Hekle en såpepose selv av natursnor i høy kvalitet som skrubber kroppen behagelig i badet. Oppbevar såpen din i posen og heng posen til tørk mellom bruk i den heklede snoren som settes på til slutt.
 4. Inspiration: v15882 Knyttet innkøpsnett av macramé
  Lag et enkelt innkjøpsnett med macramè teknikk bestående av dobbeltknuter. Knyt først rundt de to hankene og avslutt med dobbeltknuter i bunnen. Det brukes ca. 36 m knyttesnor pr. innkjøpsnett.

Items 1-36 of 359

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no