Julenisse og reinsdyr laget av gjenbrukte papprør

Julenisse og reinsdyr laget av gjenbrukte papprør

Inspirasjon: 15554

Fra: kr 17,50

Til: kr 2 481,25

Totalsum: kr 0,00

Inkl mva

Availability: På lager

Fra: kr 17,50

Til: kr 2 481,25

Lag figurer av toalettruller av papp. Klè de med filt og pynt som limes fast med Sticky Base. Til idèene her kan mindre barn også være med.
Guide step 1
Step 1.
Print ut sjablongen som finnes i en PDF fil på siden. Størrelsene avhenger av papprørets størrelse, så det skal evt. rettes til litt. Lag julenissen ved å klippe filt etter den store firkantede sjablongen. Bruk den store sirkelen til ansikt og de to mindre sirklene til øyne. Lag skjegg med hjrtesjablongen og dfen avlange firkanten er til beltet.
Guide step 2
Step 2.
Det hele limes fast med den klebrige gel Sticky Base som påføres med fingrene. Sørg for å plassere papprøret i den ene enden av filten som vist på bildet, så det er nok filt til å lage luen.
Guide step 3
Step 3.
Knyt en knute i toppen med bomullsnor, så luen rynker litt. LIm de utklipte tiltstykkene på figuren med Sticky Base. Lim pomponer fast på spissen på luen og som julenissens nese. Lag beltespennen med en gull piperenser og fest en hvit piperenser på kanten av luen. La det tørke.
Guide step 4
Step 4.
Finn varianter selv, f.eks. små nisser eller reinsdyr. Lag en nisse ved å klippe en liten firkant av filt etter sjabling. Bruk den som kropp og bruk den kvarte sirkelen som nisselue. Velg en passende størrelse sirkel til hode. Lim på med Sticky Base og la det tørke. Lim stil slutt på pynt til små detaljer.
Guide step 5
Step 5.
Lag et reinsdyr ved å klippe en liten firkant filt til kroppen. Lim på med Sticky Base.
Guide step 6
Step 6.
Brett toppen inn i begge sidene.
Guide step 7
Step 7.
Lag gevir av piperenser og stikk det inn i hver side av toppen som vidst på bildet. Lim deretter filten fast i bretten med Sticky Base.
Guide step 8
Step 8.
Lag evt. en nisselue til reinsdyret etter sjablongen. Fest selvklebende rulleøyne. Lim nisselue og en pompon til snute fast med Sticky Base. Knyt en snor med en bjelle rundt magen.
Sjablong
Attached file: Hent den her

Kjøp artikler fra ideen

Totalsum: kr 0,00

Inkl mva