Hekle, sy og strikk

Knytte

Macramé er en spennende og populær knytteteknikk, der du kombinerer enkle knuter med knyttesnor/knyttegarn, og kan lage flotte ting med et moderne uttrykk. Alt etter tykkelsen på snoren endrer det ferdige uttrykket seg. Såbli med på kreativiteten og fordyp deg i macramé med idéene her, som er smykker, handlenett, drømmefangere m.m.

Knytte
Fraktboks
Fri frakt ved kjøp for over kr 599
Levering er 3-5 virkedager
Levering er 3-5 virkedager

24 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Lag din egen regnbue
  Utsolgt
  Inspiration: v16174
  Lag din egen regnbue
  Form en fin og unik regnbue i avdempede farger med macramé knyttegarn, og heng den på veggen som pynt. Vikle eller knyt farget macramé snor rundt en base av off-white. Start og stop med å vikle 10 cm fra begge ender, så endene kan trevles opp og redes.
 2. Knyttet ampel av macramé
  Utsolgt
  Inspiration: v15880
  Knyttet ampel av macramé
  Knyt et planteoppheng med knyttesnor i en trering. Varier macrame knutene ved å knytte enden med dobbeltknuter eller enkelt-knuter for et flatt eller vridd uttrykk. Det brukes ca. 37 m knyttesnor til en ampel på 100 cm uten potte.
 3. Kumihimo-knyttet pynt til åpner og nøkkelring
  Utsolgt
  Inspiration: v13662
  Kumihimo-knyttet pynt til åpner og nøkkelring

  Anhengene pyntet med perler i endene er laget med knyttesnor av sateng i forskjellige farger på en Kumihimo-skive. Deretter er de festet på åpner og nøkkelring.

 4. Kumihimo
  Utsolgt
  Inspiration: v10111
  Kumihimo

24 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no