Mal og tegn på papir

 

>

{{ totalCount }} produkter

{{ $t("Du\u0020har\u0020sett\u0020\u00251\u0020av\u0020\u00252\u0020produkter").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Fordyp deg i maling og tegning på papir

Å tilbringe en ettermiddag med å dykke ned i et hobbyprosjekt kan ha en nesten terapeutisk effekt. Med bare noen få ressurser, som du finner her i nettbutikken vår, kan du bruke alle typer tusjer, farger og maling til både papir og papp, slik at du kan komme i gang med ideene dine.

På denne siden har vi samlet en rekke ulike ideer og prosjekter som du kan kaste deg ut i – både alene og sammen med andre, f.eks. barna dine. Det er praktisk talt ingen grenser for hva du kan lage med maling og farger:

  • Maling - Liker du å male? Hos Creativ Company finner du alt du trenger når det gjelder lerreter, akvareller og mye mer. Du kan male portretter, abstrakt kunst, landskap – det er bare fantasien som setter grenser. Mal alene eller sammen med barna. Fra små barn helt ned til førskolealder kan maling gi timevis med moro og lek-i tillegg til julegaver til besteforeldre.
  • Borddekorasjoner - En borddekking kan være litt festlig, siden middagsbordet er et samlingspunkt for hele familien. Enten det er til borddekking i hverdagen eller til fest, kan du lage alt fra bordkort til ulike utklipp og stående dekorasjoner med papir, papp og tusjer. Hvis du vil lage dekorasjoner med et bestemt tema, f.eks. havet, kan du lage din egen manet basert på rispapirlamper – se ideen her på hjemmesiden vår.
  • Dekorasjoner til jul og spesielle anledninger - jul, påske, nyttår. Året byr på mange ferier og spesielle anledninger som samler hele familien – og tusen takk for det. For å gjøre julen enda mer festlig er det en god idé å lage din egen pynt, som f.eks. vindushengere, juletrær til vinduskarmer og mye mer. Mal og tegn forskjellige design og finn de fargene som passer til dine preferanser.
  • Rispapirlamper med motiver - De siste årene har rispapirlamper blitt svært populære i moderne interiørdesign – og det med god grunn. Det dempede lyset skaper en koselig atmosfære, og papiret lar deg tegne dine egne motiver. Med våre tusjer kan du for eksempel enkelt male, tegne og dekorere rispapirlamper til barnerommet.

Fargelegg og tegn på papir med barna

Å kunne male og tegne er noe av det første i den kreative verden som barna dine får mulighet til å prøve ut med egne hender. Det er for eksempel mange muligheter for å prøve fingermaling med de yngste, mens de litt større barna lettere kan klippe og gjøre ting fra bunnen av. Uansett alder er maleriets og tegneverdenen perfekt for å samle hele familien i alle aldre – for det finnes noe for alle. Du bør imidlertid være oppmerksom på at små barn raskt mister tålmodigheten. Så ha enkle og ukompliserte prosjekter klare til å underholde dem.

Men hvilke prosjekter er ideelle for barn? Vi har allerede nevnt noen av dem, for eksempel fingermaling. Men maling og tegning gir mange flere muligheter:

  • Bygg din egen landsby, hus eller bondegård - med maling og tusjer får alt nytt liv. Basert på noen få ting du finner hjemme, kan du forvandle brukte melkekartonger eller doruller til for eksempel biler, dyr eller mennesker ved hjelp av lim, maling og papir. Et kreativt prosjekt som dette er perfekt å rulle ut i helgen eller på skoleferien. Gleden ved å kunne leke med din egen bilbane, en hjemmelaget høyhusbygning osv. er flott for barn (og de som er unge til sinns) i alle aldre.
  • Kostymer og utkledning - det trenger ikke å være en spesiell anledning for å kle seg ut. Med papp, papir og papp kan du lage masker, hatter og annet tilbehør til barna slik at de kan bruke dem hele året. Til ferien kan du også lage din egen nyttårshatt med papp og stiftemaskin, så kan du male eller tegne på dem med tusjer eller pynte dem med glitter eller fjær. Du finner alt nødvendig tilbehør her på nettstedet vårt.

Bruk kreativiteten din til unike gaveideer

En personlig gave er en gave fra hjertet. Mange vil derfor sette pris på en hjemmelaget gave laget med omtanke.

Innen maleri- og tegneverdenen kan du finne masse inspirasjon til kreative gaveideer som vil glede både store og små.

  • Gaver til spesielle anledninger - bryllup, dåp og bekreftelser er alle store dager som fortjener spesiell oppmerksomhet. Med en gjør-det-selv-gave kan du designe din egen unike gave – basert på vitser, minner eller noe annet som vil glede mottakeren. For en babyshower eller dåp kan du lage din egen hjemmelagde uro med motiver basert på et tema, f.eks. dyr, traktorer, biler, godteri eller lignende.
  • Fødselsdager og høytider-Til bursdager eller jul kan du gi kreative gaver som hjemmemalte rispapirlamper, dekorative lyskjeder, hjemmeflettede juledekorasjoner og mye mer. I tillegg handler høytiden om å lage dekorasjoner og invitasjoner, der du kan tegne og male dine egne design.

Bli inspirert av våre innovative kataloger

Hos Creativ Company elsker vi å male og tegne på papir og gripe alle mulighetene det gir oss. Derfor tilbyr vi også de beste tusjene, malingen og papiret av høy kvalitet. I tillegg har vi et utvalg av idékataloger som kan lastes ned her på hjemmesiden, der du kan finne masse inspirasjon til ditt neste gjør-det-selv-prosjekt.

Leter du etter et spesifikt produkt i maling, tusjer eller papir? Eller har du spørsmål om hvordan du skal bruke produktene våre på best mulig måte? Vi er alltid klare til å hjelpe deg, slik at du kan være sikker på å bestille riktig produkt.

Legg inn bestillingen i dag og få den levert innen 3-5 virkedager, slik at du kan komme i gang med male- og tegneprosjektet.

Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som gjest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no