Materialer til perler og smykker

Perler

Stor utvalg av perler til dine kreative prosjekter, kunstverk eller hjemmelagede smykker. Vi har perler til smykkefremstilling, strikk, figurer og mye annet. Her finner du bl.a. charms, bokstavperler. Ferskvannsperler, glassperler, rocaiperler, treperler samt figur-og barnepensler.

Velg en kategori eller se alle produkter under

Items 1-36 of 494

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge

Items 1-36 of 494

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge

Perler til DIY-smykker

Å lage egne smykker er veldig populært. Det er en enkel, morsom og veldig variert hobby. Hos Creativ Company har vi mange forskjellige typer perler som du kan bruke til å lage smykker til deg selv, barna dine og andre. Hvilken type smykker du kan lage selv, varierer. Det finnes klassiske, enkle barnearmbånd, som i prinsippet bare er perler på en snor. Det er her vi alle starter.

Hvis du ønsker å ta smykkene dine til et nivå der de ser profesjonelle ut i stedet for hjemmebakt, finner du her noen ideer til perler og trinn for trinn-guider til smykker som ikke vil se ut som de er i en smykkebutikk. Perlene nedenfor er bare noen få eksempler.

Ferskvannsperler

Oppdag vårt fantastiske utvalg av ekte ferskvannsperler/kulturperler som kommer direkte fra ferskvannsmuslinger. De er helt nydelige, noe som gjør dem ideelle for bruk i smykkeproduksjon. Vi har dem i forskjellige størrelser, farger og fasonger som kan brukes til litt av hvert.

Lag ditt eget halskjede eller armbånd med ferskvannsperler, glassperler og cabochon.

Cabochon

Du kjenner kanskje ikke til denne perlekategorien. Men du vil gjerne bli kjent med den. De er din smarte snarvei for å sette prikken over i-en på ethvert hjemmelaget smykke. Cabochon er smykkesteiner som passer til liming, setting og som anheng til halskjeder. Ta en titt på disse svært elegante øreringene med cabochon-anheng.

Rocaillefrøperler

Rocaille-frøperler kan fås i alle mulige former og figurer. De er spesielt morsomme for barn å lage fargerike, vakre smykker med. Lignende perler til både barn og voksne omfatter glassperler og fasettperleri tillegg til et vell av andre formede perler.

Smykkeanheng

Kategorien' smykkeanheng' er stedet å lete hvis du ønsker å lage vakre smykker. Disse smykkene kan brukes på armbånd, halskjeder og til å lage hengende øreringer.

Her har vi fremhevet noen av perlene som egner seg til smykker. Du kan finne enda mer inspirasjon til å lage dine egne øreringer, armbånd, halskjeder og hårpynt i vår store seksjon 'Lag dine egne smykker'.

Perler til alle typer ting

Gjør-det-selv-smykker er bare en av aktivitetene du kan prøve med perler. Vi har også treperler, rørperler, bokstavperler, formede perler, akrylperler, naturperler og mange andre spennende typer perler.

Perler kan også brukes til å lage:

Sistnevnte trenger en av de svært store treballene med en diameter på Ø80 cm. Så hvis du tenker litt utenfor boksen, vil du se at perler kan brukes til så mye mer enn bare perleplater og tykke armbånd.

Se også vår inspirerende del med gjør-det-selv-sett med perlekreasjoner for alle som ønsker en komplett pakke som tilbyr flere timer med underholdning.

Tilbake
I'm shopping as
Continue as guest
<strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong><br><br> ✔ {{trans "Your personal wishlist" }}<br><br> ✔ {{trans "See your order history" }}<br><br> ✔ {{trans "Easy checkout" }}
<strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong><br><br> ✔ {{trans "Your special prices" }}<br><br> ✔ {{trans "Special B2B products" }}<br><br> ✔ {{trans "B2B marketing universe" }}
<strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong><br><br> ✔ {{trans "Content especially for you" }}<br><br> ✔ {{trans "Your special prices" }}
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no