Pappmache og kartong dekorasjon

 

>

{{ totalCount }} produkter

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Pynt kortet med maling, glitter og perler.

Kort og papir gir deg mange muligheter til å være kreativ. Kortet er først og fremst et materiale som du kan dekorere med maling, , glitter, perler og mye mer. På den måten kan du lage fine pyntegjenstander som ser pene ut når de henges opp eller plasseres rundt omkring i hjemmet.

Papp er noe alle i familien kan bidra med. Du trenger svært lite i veien for forsyninger, og det er superenkelt å komme i gang. Det er for eksempel veldig enkelt å lage dine egne gratulasjonskort som du deretter kan bruke til jul og bursdager. Klipp ut et ark i den størrelsen du vil at kortet skal være, og begynn å dekorere. Hvis det er jul, kan du tegne eller male noen fine hjerter på kortet, for eksempel. For en ekstra festlig look kan du drysse litt glitter over. Du kan også lime andre gjenstander på kortet, f.eks. perler. Hvis kortet er til bursdag, kan du bruke glitter, perler eller maling til å forme alderen mottakeren feirer.

Kortstokken kan også brukes til å lage hjerter, stjerner eller andre flotte design. Du kan bruke en sjablong til å tegne hvis du vil, klippe den ut og dekorere den.

Bruk stoff på kort og papir

Stoff og papir er to svært forskjellige materialer som utfyller hverandre godt, og du kan oppnå gode resultater ved å kombinere de to. Du kan bruke stoff på kortet for å lage en dekorasjonseffekt. Prøv for eksempel å lage pappfigurer eller esker. Hvis du har stoffrester som du ikke er sikker på hva du skal gjøre, er decoupage en opplagt løsning. Du kan oppnå overraskende profesjonelle resultater.

Du kan enten lage en pappeske selv, eller du kan kjøpe en. Bruk to forskjellige stoffstykker til å dekorere esken – en til innsiden og en til utsiden. Ved å gi esken et annet mønster på innsiden enn på utsiden, kan du oppnå et helt spesielt og unikt utseende.

Esker dekorert med stoff er en veldig fin idé til barnerommet. Du kan bruke dem til å oppbevare alt fra hårtilbehør til leker. I tillegg til at de er praktiske, bidrar de også til å innrede hjemmet.

Hvis du vil prøve deg på tekstildecoupage, er det så mye mer enn bare esker du kan dekorere. Du kan bruke den samme metoden til å lage flotte julekjegler eller et vakkert påskeegg. Du kan lage jule-, påske- eller til og med Halloween-dekorasjoner med tekstildekorasjoner.

Tegn med tusjer på papp og pappfigurer

En klassisk aktivitet som alltid er morsom å gjøre, er å tegne og male. Men du trenger ikke alltid å holde deg til et enkelt hvitt papirark. Tegning og maling kan enkelt gjøres på figurer eller esker laget av papp. Det er en aktivitet som alle i familien kan prøve seg på.

Hvis du for eksempel har en pappeske som du synes ser litt kjedelig ut, kan maling eller tusjer gjøre trikset. Hvis du har glitter og perler, kan du også pynte eskene med disse materialene. Når du skal dekorere esken, er det på tide å slippe fantasien løs. Du kan tegne noe som representerer et spesielt motiv, eller du kan lage mønstre og abstrakte former.

Tusjer, fargestifter, blyanter og maling er alle materialer som kan brukes til å dekorere papp med. Heldigvis finner du alt du trenger til ditt neste håndverksprosjekt hos Creativ Company – inkludert inspirasjon.

Lag dine egne pappmâché-figurer

Papier-mâché er en klassisk aktivitet som de fleste kjenner til. Det er enkelt å lage, og du kan bruke det til å lage nesten hva som helst. Du kan bruke pappmâché-teknikken til å lage egg, dyr, boller, sparegriser og mye mer.

Når du har laget en pappmâché-figur og den har fått tid til å tørke, kan du begynne å male den. Bruk for eksempel litt akrylmaling til å male en pappmâché-figur.

Hvis du ikke har lyst til å kaste deg ut i å bygge en pappmâché-figur, kan du også kjøpe ferdiglagde figurer. En pappfigur og maling er også en god aktivitet for barn som ikke er gamle nok til å lage sine egne figurer av hjemmelaget pappmâché. Prøv å arrangere morsomme og kreative aktiviteter rundt høytider som Halloween, jul og påske. Med fantasien i toppform er du klar til å skape alt du føler for.

Bruk de ferdige pappmâché-figurene til å dekorere hjemmet ditt eller gi dem i gave til dem du er glad i. Et gjør-det-selv-sett med materialer til å dekorere en pappfigur med kan også være en god gave når du leter etter julegaver eller bursdagsgaver til kreative typer.

Lag pynt til jul

Med papp og pappmâché kan du lage dekorasjoner som passer både til ferien og til hverdags. Lag skumle gresskar, skjeletter og edderkopper rundt Halloween og få fart på den skumle stemningen. Julen nærmer seg, og folk har lyst til å lage hjerter, stjerner, kjegler og girlandere. Da kommer kortet også til nytte her. Du kan også lage hjemmelagde julegaver hvis du er kreativ og oppfinnsom. Du kan for eksempel lage noen fine esker av papp og stoff og fylle dem med karameller eller hjemmelagde kjeks. Den blir garantert en hit. Når påsken nærmer seg, er det tid for å lage påskedekorasjoner. Dette kan være påskeegg av papp som du kan dekorere med maling eller stoff. Du kan også lage søte påskekyllinger eller -kaniner. Uansett årstid finnes det mange muligheter for å lage flotte dekorasjoner til hjemmet. Hvis du trenger inspirasjon, er du velkommen til å besøke vår store idékatalog. Her finner du masse inspirasjon til å komme i gang med kreative prosjekter. Kreative prosjekter er morsomme å involvere hele familien i. Både barn og voksne kan kose seg med å dekorere, klippe og sitte fast.

Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no