Håndholdt symaskin

Varekode:
46143

Håndholdt symaskin

Varekode:
46143
251,00 NOK
Er på lager
Levering er 3-5 virkedager
30 dagers utvidet returrett
Frakt kun fra 59 NOK
Enestående på Trustpilot

Inneholder: 1 håndholdt symaskin, 1 nåletråder, 4 symaskinspoler med tråd (svart, hvit, blå, rød), 1 symaskinnål, tråd spindel. Bruker 4 stk. AA batterier (varenr. 14000 -ikke inkl). Instruksjon er inkl..

Med denn praktiske håndsymaskinen får du en stikkestingmaskin som er håndholdt og kan sy i tekstiler, tyll, organza, filt, kartong og pergamentpapir. Bruk den til små syprosjekter og dekorasjoner av hobbyprosjektene dine. Enkel å ta med på farten..

Se, hvordan du trèr ogbruker håndsymaskinen i instruksjonen eller i videoen. Merk deg at håndsymaskinen ikke kan helt erstatte symaskinen, da håndsymaskinen bl.a. ikke syr med undertråd. Men den er et supert supplement. Vil ikke maskinien sy, så gjør følgende: Sjekk at batteriene virker (bruker 4 stk. AA batterier - varenr. 14000 - ikke inkl.). Sjekk om maskinen er tredd riktig. Sjekk om nålen er bare litt skjev - si så fall skift til en vanlig symaskinnål (f.eks. varenr. 41150). Juster trådspenningen..

Den håndholdte symaskinen kan sy i vanlige tekstiler, tyll, organza, filt, kartong og pergamentpapir - enkelt og dobbeltlag. Derfor er det enkelt å lage små syprosjekter som f.eks. scrunchie hårstrikk eller flotte, dekorative detaljer i dine hobbyprosjketer - f.eks. på kort. Den er også ledningsfri og fyller ikke mye, så den er superenkel å ta med på farten - f.eks. når du skal på ferie.

Mer informasjon
Artikkel46143
Innholdsenhetstk.
ÅrstidBasis
Ean nummer5712854405294
Detaljmengde 1 stk.
Innholdsmengde 1 stk.
B 3,5 cm
L 20,5 cm
H 6,7 cm
Farge hvit

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no