Halskjeder og øreringer med fruktperler i smykkeleire
#v16954
Lag fargerike smykker med rocaiperler og fin polymerleire. Form leiren til søte fruktperler: sitroner, appelsiner, bringebær og jordbær. Stek dem i ovnen og bruk dem til både halskjeder og øreringer.
#v16954
Hvordan gjøre det Last ned våre trinnvise veiledninger
1 Kna den gule og grønne fine Polymerleiren i ca. 4 minutter for å hindre at det dannes luftbobler under bakeprosessen.
2 Lag en sitron ved å forme en oval form av den gule leiren (L: 1,5 cm, B: 1 cm). Form også et lite grønt blad som vist på bildet.
4 Perlestilken stikkes helt gjennom sitronen og fjernes igjen. Den første perlen er nå klar til å bakes. Gjenta prosessen til du har ønsket antall sitroner.
5 Kna den røde og grønne fine Polymerleiren hver for seg i 4 minutter. Form rødleiren til en jordbærform. Form også 5-6 blader med den grønne leiren og legg dem rundt toppen av den brede enden av jordbæret.
7 Perlestilken brukes til å lage frø på jordbæret. Jordbæret er nå klart til å bakes. Gjenta prosessen til du har ønsket antall jordbær.
8 Bland nå den oransje leiren til appelsinen. Form en rød kule (ca. 3 mm i diameter) og en gul kule (ca. 8 mm i diameter). Kna de to fargene sammen til de blir oransje. Viktig informasjon: fargen blir lysere oransje når den stekes.
9 Nå ruller du den oransje ballen til den er helt rund (ca. 1,3 cm i diameter). Form også et lite grønt blad og plasser det på appelsinen.
11 Bruk perlestilken til å lage tekstur på appelsinen. Den oransje perlen er nå klar til å bakes. Gjenta prosessen til du har ønsket antall appelsiner.
12 Lag en bringebærperle med den røde fine Polymerleiren. Kna både den røde og den grønne leiren i 4 minutter. Form en oval ball med den røde fargen (ca. 6 mm i diameter og ca. 1,2 cm i lengde). Form nå mange små kuler slik at de dekker hele den ovale formen, og fest dem én etter én. Form også 5-6 blader til toppen av bæret. Gjenta prosessen til du har ønsket antall bringebær.
13 Perlestilken stikkes helt gjennom bringebæret og fjernes igjen. Bringebæret er nå klart til å bakes.
14 Sett ovnen på 110 grader og la den varmes opp i 10 minutter. Legg fruktperlene i ovnen og stek i 18 minutter. Ta ut og la avkjøle.
15 Perlestilken stikkes gjennom jordbærperlen som vist på bildet. Bruk en rundtang og vri perlestilken øverst.
19 Fest jordbæret og lukk ringen igjen med en flattang. Ørestikkene dine er nå klare til bruk. Gjenta prosessen med det andre ørestikket.
20 Klipp et stykke smykketråd til en lengde som passer rundt halsen. Deretter fester du knuteskjulerne og en krympeperle. Klem først krympeperlen rundt tråden.
Har du allerede registrert deg? Last ned malen
Utforske også