Glass Color Frost

Varekode:
31781

Glass Color Frost

Varekode:
31781
Spesialpris 50,00 NOK Selling Price 61,00 NOK
Er på lager
Levering er 3-5 virkedager

Vannbasert, lett transparent og frostet maling til glass. Herdes i ovn ved 160°C i 30 min. Tåler deretter mild vask .

Dypp spesiallakken på et fettfritt og rent emne f.eks. glass. Bruk en skumstensil for å påføre et lag., og la det tørke i 4-6 timer. Herd emnet ved å sette det i forvarmet vanlig ovn ved 160? i 30 min., og la det avkjøle på en rist. Bruk lakken som medie ved å tilsette vanlig transparent glassmaling, som også tåler varmeherding. På den måten får du en pastellfarget, frostet lakk. Man kan også skifte mellom frostet lakk og vanlig maling ved å bruke malertape, før malingen dyppes på. Fjern deretter tapen, før lakken tørker. Rengjør verktøy i lunkent vann.

Dekorer lysglass, dekorative glass eller lanterner med flotte farger i et mattert utsèende. Ved å bruke frostet lakk kan du lage gjenbruksglass til flotte lanterner med mønster, figurer eller sitater. Du kan også lage små lysglass til hverdag og høytider. Velg en flott farge og dekorer de rene glassene først med maling og så med lakken. Du kan bruke lakken separat og gi glasset en snøeffekt til jul. Plassèr lysglass og lanterner i vinduet for å skape en flott effekt med solen. Lakken er ikke rissefast, så det anbefales ikke å bruke en på drikkeglass. Malingen har miljømerkeA, så du kan føle deg trygg ved å bruke den. Malingen er også miljøvennlig og inneholder ikke skadelige stoffer for voksne og barn.

18%
Mer informasjon
Artikkel31781
FargeGul
Innholdsenhetfl.
ÅrstidBasis
Ean nummer5707167428368
Detaljmengde 1 fl.
Innholdsmengde 30 ml
Fargegul

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

EUH208 Inneholder CMIT/MIT (3:1), BIT. Kan gi en allergisk reaksjon.
Datablad
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no