Glass Color Frost

Varekode:
31914

Glass Color Frost

Varekode:
31914
208,00 NOK
Er på lager
Levering er 3-5 virkedager
30 dagers utvidet returrett
Frakt kun fra 59 NOK
Enestående på Trustpilot

Vannbasert, lett transparent og frostet lakk/medie til glass. Emnet herdes i ovn ved 160°C og tåler deretter mild oppvask .

Dypp spesiallakken på et fettfritt og rengjort emne f.eks. glass. Bruk en skumstencil til å påføre et lag og la det tørke i 4-6 timer. Herd emnet ved å sette det i forvarmet vanlig ovn ved 160? i 30 min., og la det avkjøle på en rist. Bruk lakken som medie ved å tilsette vanlig transparent glassmaling, som også tåler varmeherding. På den måten får du en pastellfarget, frostet lakk.

Dekorer lysglass, dekorative glass eller lanterner med flotte farger i et mattert utseende. Ved å bruke frostet lakk kan du lage gjenbruksglass om til flotte lanterner med mønster, figurer eller sitater. Du kan også lage små lysglass til hverdag og høytider. Velg en flott farge og dekorer de rene glassene først med maling og så med lakken. Du kan også bruke lakken separat og gi glasset en snøeffekt til jul. Lakken er ikke rissefast så det anbefales ikke å bruke den på drikkeglass. Malingen har miljømerket A, så du kan føle deg trygg ved å bruke den. Malingen er også miljøvennlig og inneholder ikke skadelige stoffer for voksne og barn.

Mer informasjon
Artikkel31914
Innholdsenhetfl.
ÅrstidBasis
Ean nummer5707167783542
Detaljmengde 1 fl.
Innholdsmengde 250 ml

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no