Gaveinnpakning og pynt i rødt og hvitt

#v14556

Gavene er pakket inn med gavepapir i rødt og hvitt og pyntet forskjellig. Bl.a. matchende mønstertape, polybånd, dekorasjonsbånd, flettede papirstjerner og manillamerker med glitter. Alt i Copenhagen design fra Vivi Gade.

#v14556
Velg produkter fra idèen

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Totalpris
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1   Pakk inn gaven med forskjellige design på hver side. Pynt med et bredt belte av samme papir med et annet design på yttersiden. Fest et dekorasjonsbånd rundt gaven fra begge sider. Pynt med en sløyfe og sett på et manillamerke.
Guide step %d
2   Pakk inn gaven. Pynt med stjernestrimler i to bredder og med f.eks. glitter og lakk. Flett de sammen loddrett og vannrett. Fest med dobbeltklebende tape. Fest en stjerne med Dodz klebepute på en av strimlene, det flettes kun med stående stjernetagger på en side (følg veiledningen på stjernestrimlens emballasje, trinn 1-16).
Guide step %d
3   Pakk inn gaven. Pynt med et bredt belte av silkepapir og et smalere belte av samme papir med det andre designet ytterst. Stans motiver med stansejern. Stans også motiver i manillamerket og fest det til dekorasjonsbåndet som bindes rundt gaven den andre retningen.
Guide step %d
4   Pakk inn gaven. Pynt med polybånd og stjernestrimler, som flettes sammen loddrett og vannrett. Fest med dobbeltklebende tape. På midten festes (med dobbeltklebende tape) en kubeformet stjerne som flettes i 3D på forsiden (få veiledning på vår hjemmeside under idè, 14216).
Guide step %d
5   Pakk inn gaven. Fest et belte av mønstertape og et langt stykke tynn gulltråd flere ganger rundt gaven. På en enkelt gulltråd legges små stykker mønstertape og klipp endene spiss. Pynt med en stjerne som flettes uten stående stjernetagger (følg veiledning på stjernestrimlens emballasje, trinn 1-12).
Guide step %d
6   Pakk inn gaven. Bruk dobbeltklebende tape og fest en stjernestrimmel av lakk som belte. Stans motiver i et manillamerke og fest det på et dekorasjonsbånd som festes rundt gaven oppå beltet. Lim de utstansede motivene fast på gaven.
Guide step %d
7   Pakk inn gaven. Bruk dobbeltklebende tape og fest en stjernestrimmel av lakk som belte. På beltet festes (med Dodz klebeputer) en lakkstjerne som kun flettes med stående stjernetagger på en side (følg veiledning på flettestrimlenes emballasje, trinn 1-16).
Guide step %d
8   Pakk inn gaven. Knyt et dekorasjonsbånd rundt gaven fra begge sider og avslutt med en sløyfe på toppen.
Har du allerede registrert deg? Last ned malen
Utforske også
Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som gjest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no