Egg av papp med quilling

Egg av papp med quilling

Inspiration: 12977

Fra: kr 8,00

Til: kr 9 483,25

Totalsum: kr 0,00

Inkl mva

Availability: På lager

Fra: kr 8,00

Til: kr 9 483,25

Kartong fra Canson, skåret i strimler på en giljotinskjærer, rullet i spiraler med quilling-penn og formet i et quilling-board. Deretter er alle spiralene limt fast på pappegg, malt med Plus Color akrylmaling.

Sånn gjør du
Guide step 1
1.
Pappegget males med Plus Color Akrylmaling, hvit.
Guide step 2
2.
Skjær Canson Kartong i 5 mm brede strimler på en giljotinskjærer fra Fiskars. Start med å skjære til kartongstykket så giljotinskjærerens måleredskap kan ses og benyttes på venstre side.
Guide step 3
3.
Hver strimmel settes i quilling-pennens spor og rulles sammen til en stram spiral. Plassér evt. strimmelen i et quilling-board, så formen holder seg bedre.
Guide step 4
4.
Hvis quilling-boardet er valgt som hjelpeverktøy, tas spiralen opp herifra og rulles forsiktig ut mellom to fingre. Lim forsiktig, og så kan spiralen settes i spenn i boardet til limet er tørt.
Guide step 5
5.
De herdede spiralene limes fast på egget så man får fram det ferdige resulatetet med mønster, enten man ønsker å dekke egget helt eller delvis.
Guide step 6
6.
TIPS! Halve strimler kan evt. presses ned i en litt større hjerteform på quilling-boardet - flere om gangen og limes sammen med et par dråper lim.

Kjøp artikler fra ideen

Totalsum: kr 0,00

Inkl mva