Kreakasser og sett til barn

Vil du gjøre kreativiteten lettere tilgjengelig for dine barn, da kan du velge et av våre mange kreative sett. Disse settene er fyldt med barnevennlige materialer og inspirasjonsbilder til utvalgte prosjekter. Du finner her et stort utvalg av kreative sett for barn innen mange kreative sjangrer, som er enkle å starte med.

Kreakasser og sett til barn
Fraktboks
Fri frakt ved kjøp for over kr 599
Levering er 3-5 virkedager
Levering er 3-5 virkedager
  • Kategorier
  • filtre
  • Sorter etter

Items 1-36 of 206

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge

Items 1-36 of 206

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge

Læring og lek for barn

Babyer blir født nysgjerrige og ivrige etter å eksperimentere seg i verden. De elsker å føle og sanse alt rundt seg, fordi de bruker sansene sine til å oppleve omgivelsene. Kreative aktiviteter er perfekte for å støtte denne naturlige nysgjerrigheten. Faktisk er de fine for barn i alle aldre. Her kan de få leire, lim eller perler mellom hendene, og denne direkte kontakten med de ulike materialene bidrar til å utvikle følesansen og finmotorikken. I tillegg er kreative aktiviteter fulle av læring. De hjelper barna med å fordype seg i en aktivitet og lære dem å være tålmodige. To ferdigheter som er uvurderlige for alle foreldre. Så la barnet utforske sine kreative ferdigheter gjennom ulike gjør-det-selv-prosjekter. Det kan være lurt å male, tegne, leke med leire, klippe ut og klistre med papir, bygge fantasifulle figurer eller lage perlesmykker. Dette er bare noen av de morsomme aktivitetene for barn vi tilbyr.

Vi har til og med gjort det enkelt for deg som er på utkikk etter inspirasjon til små, barnevennlige prosjekter. Vi har samlet alle DIY-kits på denne siden for å gi deg en oversikt over alle de morsomme aktivitetene du og barnet ditt kan gjøre. Alle settene våre inneholder morsomme aktiviteter for barn, så det bør være noe for alle. Boksene er svært praktiske og inneholder alt du trenger til den kreative aktiviteten – slik at du ikke trenger å gå ut og investere i mye materiale som bare tar opp plass uten å bli brukt på nytt. Det har aldri vært enklere å fylle ukedager og helger med lek og læring.  

Hjemmelagde leker fra barn

Tenk på å være en del av selve prosessen med å lage leker – heldigvis kan du gjøre dette til en realitet. Hjemmelagde leker er noe du og barnet ditt enkelt kan lage sammen, takket være våre ulike sett. Du kan for eksempel modellere figurer, plassere perler på perleplater eller lage romraketter og romvesener av gamle toalettruller. Det er mange muligheter – også etterpå, når alle de ferdige lekene blir en del av barnets neste spill. 

Hjemmelagde gaver fylt med kreativitet

Er noen i verden gladere for hjemmelagde gaver enn besteforeldre? Det synes vi ikke. Når barnebarna dukker opp med dekorasjoner, figurer eller smykker de selv har laget, blir de alltid godt mottatt av besteforeldrene på begge foreldrenes side.  Å lage og gi gaver innebærer mye læring. For det første lærer barnet å lage noe fra bunnen av, og for det andre opplever det gleden ved å gi.

Trenger du inspirasjon til barns hjemmelagde gaver til overraskende foreldre, besteforeldre eller søsken? Ta en titt på våre ferdigpakkede esker og kreative sett. De gjør det enkelt og oversiktlig for deg å lage hjemmelagde gaver sammen med barnet, fordi alt er inkludert i esken – både materialer og veiledning. Kanskje vil barnet ditt foretrekke å gjøre det selv, men avhengig av alder kan det være nødvendig med litt hjelp underveis.

Morsomme aktiviteter for barn

Hvis sommerferien, helgen eller festferien nærmer seg, er det fint å ha noen morsomme aktiviteter planlagt for barna. Morsomme aktiviteter for barn handler imidlertid ikke bare om underholdning – de handler like mye om læring. Barn synes det er så gøy å male, tegne, forme, klippe ut og lime, men de lærer også mye mens de gjør det. Barna lærer om farger, former og uttrykk. De lærer å fordype seg i et prosjekt og konsentrere seg intensivt, og kanskje til og med lære seg en ny teknikk. På denne måten kan morsomme aktiviteter for barn utløse så mye mer enn bare lek – de kan også sette i gang læringen og kreativiteten.

Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no