Cellofan

Varekode:
20341

Cellofan

Varekode:
20341
143,00 NOK
Er på lager
Levering er 5-7 virkedager

Rull med klar cellofan til innpakning

Om det er gavekurv med snacks eller en kreativ gave med masse personlighet, kan det hele enkelt og raskt dekkes med cellofan. Cellofan er gavegiverens beste venn. Det er det første du tyr til når det tradisjonelle gavepapiret ikke er gaven verdig. Din nøye utvalgte gave skal kunne ses og beundres.

Du legger blod, svette og tårer i å finne den perfekte gaven, bare for at den skal forsvinne i mengden på gavebordet. Men vent! Denne gangen har du pakket inn gaven med cellofan. Nå står den som et festlig piff blandt de andre gavene i tradisjonelt gavepapir. Ikke alene beundrer resten av selskapet dine flotte evner som gavefinner gjennom cellofan, men du har også spart verten for en gaveutpakning. Tid, som nå i stedet kan brukes blandt de herlige gjestene på konfirmasjonsdagen, bryllupet eller fødselsdagen.

Mer informasjon
Artikkel20341
Innholdsenhetrl.
Ean nummer5707167072653
Detaljmengde 1 rl.
Innholdsmengde 30 m
B 70 cm

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no