Foam Clay modelleringsmateriale

Derfor er Foam Clay så populært!

 

”Foam Clay er veldig morsomt å holde i, fordi det er bittesmå kuler i den”. Det sier både voksne og barn om den skumaktige modelleringsmassen som du kan bruke til å modellere figurer av og til å feste på mange forskjellige emner f.eks. tre, stoff, papp og glass.

Her får du de største fordelene ved Foam Clay:

  • Er lett, smidig og enkel å modellere
  • Kleber uten å klistre og tørker opp ved romtemperatur
  • Smitter ikke av

Men det er faktisk enda flere.


Klè med Foam Clay

Du kan raskt forvandle uttrykksløse emner og gjøre de klar for lek ved å klè de fargerikt og i eget design med Foam Clay. Bare press det fast i mindre stykker på emnet og fordel massen jevnt med fingrene.

Vil du klè et emne, anbefaler vi følgende:

OBS!

  • Unngå å male emnet på forhånd, så frester massen best.
  • Unngå pappmaché til de minste, da de enkelt kommer til å lage hull i emnet, når de presser fast massen.

Fest pynt og kroppsdeler fast i Foam Clay

Du kan enkelt piffe opp en figur av Foam Clay. F.eks. med piperenser som en strittende frisyre og plastikkøyne, som stirrer morsomt. Alt stikkes fast i massen, før figuren settes til tørk.

Vil du pynte og piffe opp, anbefaler vi følgende:

Bruk Foam Clay og Silk Clay sammen

Foam Clay er i familie med Silk Clay, og de to massene supplerer hverandre godt, når du vil modellere. Faktisk er forskjellen på de kun konsistensen. Som navnet antyder er Silk Clay silkeaktig, men fordi Foam Clay er tilsatt små isoporkuler, er massen grov og fester bedre på emner, enn Silk Clay. Ved å bruke typene sammen kan du illustrere f.eks. tenner og viltert hår.

Bruk redskaper til hjelp i arbeidet med Foam Clay

Med verktøy kan du lage ekstra fine detaljer, når du jobber med Foam Clay. Massen kan f.eks. rulles ut på en plastlomme og klippes i fasong, når den etter et døgns tid er tørr.

Vil du bruke redskaper, anbefaler vi følgende:

Bland Foam Clay til andre farger

Jobber du som lærer i kreative fag og skal lære f.eks. barn, hvordan man i praksis blander primærfargene (rød, gul og blå) til farger i hele skalaen? Så bruk Foam Clay, som enkelt blandes til nye farger. Det er en annerledes og sanselig opplevelse med ’a-ha-effekt’, der den flytende malingen – ikke gir svinn.

Gjennoppfriskning av Foam Clay

Ved oppbevaring i lufttett beholder har Foam Clay lang levetid. Så husk å sette på lokket på bøtten straks etter bruk. Har massen allikevel blitt tørr, kan den få sin elastisitet tilbake med litt vann og knaing.

Foam Clay idéer

Mangler du inspirasjon og idéer til, hva du kan lage med Foam Clay, så har vi i vårt store idéarkiv masse gratis idéer med Foam Clay og Silk Clay, som er en av våre andre utrolig populære modelleringsmasser, som du også kan bruke i kombinasjon med Foam Clay. Idéene sprèr seg fra Foam Clay romvesener med rulleøyne og pomponer til en sau av Foam Clay på mekanisk del. Sjekk også våre Foam Clay DIY-kits, er du får et materialesett med alle de materialer, du trenger til en bestemt figur.

 

>

{{ totalCount }} produkter

{{ $t("Du\u0020har\u0020sett\u0020\u00251\u0020av\u0020\u00252\u0020produkter").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}
Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som gjest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no