Adventsdekorasjon med metallstjerne, sopp, grankongler, grankogler og tremix

#v15444

Lag din egen adventskalender med oasis som bunn. Adventsdekorasjonen er pyntet med en metallstjerne, gran, grankongler, tremix og tresopp dekorert med mini glassperler.

#v15444
Velg produkter fra idèen

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Totalpris
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1   Mal bunnen av brettet. Sett malertape rundt 3,5 cm høyde for å få en kant. Mal også toppen på soppen.
Guide step %d
2   Legg oasis i en balje med vann så det kan suge. Legg kraftig plastikk i brettet som underlag. Skjær oasis og plasser det i brettet - først og fremst der hvor lysene skal plasseres. Ikke fyll hele brettet og sett kongler og pinner i hullene.
Guide step %d
3   Skjær en liten fordypning i oasisen før du trykker lysholderene på plass. Stikk den store stjernen av messingtråd ned i oasisen. Plasser pinne på dekorasjonen i flere lag med den flate siden opp. Lim med limpistol pinnen fast til kongler og de tidligere nedsukne pinnene.
Guide step %d
4   Fjern nåler fra grangrenene nederste cm, før de stikkes ned i oasisen. Start med å stikke vannrett inn i oasisen langs kanten av brettet. fjern røtter fra husløk og stikk de på en pinne som du deretter setter i oasisen.
Guide step %d
5   Klè toppen av sopphattene med et tynt lag sticky base og sett store, hvite mini glasskuler på. Dupp toppene ned i en skål med mini glasskuler i rød så toppen blir dekket helt.
Guide step %d
6   Lim med limpistol sopphattene på de forskjellige nivåer av pinner. Klipp litt av tråden av de kunstige bærene og plasser de i bunnen av dekorasjonen i grupper på 2-3 stk. Lim også de store mini glasskulene på dekorasjonen, f.eks. inni konglene.
Har du allerede registrert deg? Last ned malen
Utforske også
Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no