Tegn på glass med kontur

Varenummer: v15095

Med tusj er det enkelt å dekorere glass. Velg mellom flere typer glass- og porselenstusj: fast filtspiss eller pumpespiss samt dekkende, transparente og glitter. Alle våre tusjer til glass og porselen varmeherdes og tåler deretter maskinvask.

Legg til ønskeliste
din Customization
Kreativ idé
Tegn på glass med kontur
Tegn på glass med kontur

Er på lager

43,00 NOK

Sammendrag
  Kreativ idé
  How to do it
  Guide step %d
  1
  Tørk emnet av glass så det blir fettfri, rent og tørt. Tegn med konturtusj til glass og porselen på overflaten. Konturtusj gir dekorasjonen karakter, men hindrer også at den flytende fargen fra tusjtypene med pumpespiss i å renne (f.eks. på runde emner). La det tørke.
  Guide step %d
  2
  Fargelegg med tusj til glass og porselen. Her brukes typen med pumpespiss og dekkende farger. La tørke i minimun 4 timer.
  Guide step %d
  3
  Det dekorerte glassemnet herdes i ovnen. Avhengig av hvilken type tusj det er valgt, er det bl.a. forskjellige herdetider - se de neste steps.
  Guide step %d
  4
  Varmeherding av glass- og porselenstusj med glitter og pumpespiss: Sett i kald ovn og sett temperaturen på 160 °C (ikke varmluft). Herdes i 30 min.
  Guide step %d
  5
  Varmeherding av glass- og porselenstusj med fast filtspiss: Sett inn i forvarmet ovn (ikke varmluft) ved 160 °C. Herdes i 90 minutter.
  Guide step %d
  6
  Varmeherding av dekkende glass- og porselenstusj med pumpespiss: Sett inn i kald ovn. Sett temperaturen på 160 °C (ikke varmluft). Herdes i 90 min.
  Tilbake
  Jeg handler som
  Fortsett som guest
  Dine fordeler ved innlogging

  ✔ Din personlige ønskeliste

  ✔ Se ordrehistorikken din

  ✔ Enkel betaling
  Dine fordeler ved innlogging

  ✔️ Dine spesialpriser

  ✔️ B2B spesialprodukter

  ✔️ B2B-markedsføringsunivers
  Dine fordeler ved innlogging

  ✔ Innhold spesielt for deg

  ✔ Dine spesialpriser
  Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no