Tegn på glass med kontur

Tegn på glass med kontur

Inspiration: 15095

Fra: kr 52,50

Til: kr 2 087,50

Totalsum: kr 0,00

Inkl mva

Availability: På lager

Fra: kr 52,50

Til: kr 2 087,50

Med tusj er det enkelt å dekorere glass. Velg mellom flere typer glass- og porselenstusj: fast filtspiss eller pumpespiss samt dekkende, transparente og glitter. Alle våre tusjer til glass og porselen varmeherdes og tåler deretter maskinvask.
Vis alle
...
Denne ideen kommer fra:
Teknikker for maling og tegning
Sånn gjør du
Guide step 1
Step 1.
Tørk emnet av glass så det blir fettfri, rent og tørt. Tegn med konturtusj til glass og porselen på overflaten. Konturtusj gir dekorasjonen karakter, men hindrer også at den flytende fargen fra tusjtypene med pumpespiss i å renne (f.eks. på runde emner). La det tørke.
Guide step 2
Step 2.
Fargelegg med tusj til glass og porselen. Her brukes typen med pumpespiss og dekkende farger. La tørke i minimun 4 timer.
Guide step 3
Step 3.
Det dekorerte glassemnet herdes i ovnen. Avhengig av hvilken type tusj det er valgt, er det bl.a. forskjellige herdetider - se de neste steps.
Guide step 4
Step 4.
Varmeherding av glass- og porselenstusj med glitter og pumpespiss: Sett i kald ovn og sett temperaturen på 160 °C (ikke varmluft). Herdes i 30 min.
Guide step 5
Step 5.
Varmeherding av glass- og porselenstusj med fast filtspiss: Sett inn i forvarmet ovn (ikke varmluft) ved 160 °C. Herdes i 90 minutter.
Guide step 6
Step 6.
Varmeherding av dekkende glass- og porselenstusj med pumpespiss: Sett inn i kald ovn. Sett temperaturen på 160 °C (ikke varmluft). Herdes i 90 min.

Kjøp artikler fra ideen

Totalsum: kr 0,00

Inkl mva