Spesialsakser

Spesialsakser består av sakser som brukes til forskjellige spesialformål. Det kan være silhuettsakser eller presisjonssakser for mer komplisert klipping. Vi har også et stort utvalg av mønstersakser som klipper i mønstre som zig zag, victoriansk, takker, bølger og mye annet.

 

>

{{ totalCount }} elementer

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Saks er ikke bare saks

Det finnes mange forskjellige typer sakser. Alt fra sikkerhetssakser som ikke er veldig skarpe til store, sterke voksensakser og alt derimellom. Du tror kanskje at en saks bare er en saks, men i virkeligheten er en saks like mye et verktøy som en skrutrekker eller en sag. Vanlige kjøkkensakser er bra hvis du bare trenger å klippe noe. Men hvis du skal lage kunst, skape noe kreativt eller ha et bestemt formål, er en vanlig saks ikke nok. Da må du skaffe deg en spesiell saks.

Heldigvis har du havnet her i Creativ Company. Fordi vi har et stort utvalg av forskjellige spesialsakser, som hver og en er utmerket til deres spesielle formål.

Spesialsakser for spesielle bruksområder

En av anledningene hvor spesielle sakser er spesielt nyttige, er når sakser kan hjelpe mennesker med å klippe uten å skade hendene. Eller hvis du ikke har så mye styrke i hendene. Da er det nødvendig å bruke en spesialsaks som tar hensyn til dette, slik at du kan klippe godt til tross for utfordringene du står overfor.

Det finnes flere versjoner av spesialsakser som gjør klippingen enklere. Du kan få noen som ser ut som en tang, slik at de ikke har hull til fingrene. Og du kan få en pinsettsaks som fungerer litt som en pinsett. Disse har heller ikke hull til fingrene. Dette gjør det mulig å finne den saksen som er best og mest komfortabel for deg.

Hvis du trenger en saks som kan gjøre mer enn en vanlig saks, har vi også en universalsaks. Disse saksene kan brukes som saks, kniv, åpner og tapetkniv. I tillegg har de knivsliper i medfølgende slire. Og så finnes det også overlevelsessakser.  

Hvis du vil følge i Hans Christian Andersens fotspor og klippe papir, trenger du en silhuettsaks.

Hvis du vil prøve kunsten til den berømte danske forfatteren Hans Christian Andersen og lage vakre avklipp av papir, trenger du en fin silhuettsaks. Dette er en liten saks med fine og delikate spisse ender, som gjør at du kommer til selv i de innerste hjørnene.

En silhuettsaks gir deg muligheten til å klippe tett når du klipper ut små og elegante gjenstander. For eksempel julenisser eller påskedekorasjoner. Kanskje du lager scrapbooks og trenger en silhuettsaks til å klippe ut små etiketter og figurer som du kan legge i scrapbooks. Denne lille, lekre saksen er perfekt til dette.

De er også perfekte hvis du lager et dansk snøklokkebrev. Da kan du bruke den lille, fine silhuettsaksen til å klippe ut den fineste bokstaven.

Ikke fortvil hvis du sliter med å få fingrene inn i hullene på den lille saksen. Hos Creativ Company har vi også en silhuettsaks med store fingerhull, slik at alle kan prøve å klippe. Selv personer med store fingre. 

Mønstersaks for å lage morsomme, vakre og uvanlige kanter

Hvis du synes at de rette kantene er for sløve, eller du vil ha elegante kanter til utklippsboken, trenger du en mønstersaks. Vi har et stort utvalg av mønstersakser, og du kan finne dem på egen hånd og i multipakninger med flere forskjellige.

Vi har mønstersakser for både barn og voksne, og med mange ulike mønstre på bladene. Slik at du kan finne de perfekte kantene som passer til prosjektet ditt. Du finner bølgete kanter, taggete kanter, uregelmessige bølger og viktorianske bølger og mange andre kanter.

Mønstersakser er perfekt til kreative prosjekter med barn. Barna kommer til å elske de morsomme kantene som kan gi de søte figurene en ekstra touch som barna kan klippe og lime av papp og papir. Mønstersakser er også perfekte til å klippe EVA-skumark, som du også kan lage morsomme figurer av.

Bare fantasien setter grenser for hva du kan bruke mønstersakser til. Trenger du inspirasjon til ditt neste prosjekt, kan du ta en titt i vår store inspirasjonskatalog, der du finner utallige gode ideer og veiledninger til hvordan du kan lage dem.

Stoffsaks og rosésaks

Når du bruker spesielle sakser eller rosa sakser, er det fordi du har et klart formål som du trenger saksen til. For eksempel kan en mønstret saks med riflet kant brukes til å klippe stoff til klær. Når du klipper kanten med en rosésaks, vil den kuttes mindre, og du slipper derfor vanligvis å sikksakke i kantene på stoffet. Vær imidlertid oppmerksom på at ikke alle stoffer kan klippes med en rosésaks. Noen typer tekstiler kverner bare mer enn andre.  

Hvis du har sakser som du har dedikert til å klippe stoff, er det en god idé å beholde dem bare for stoff. Det kan være ekstremt vanskelig å klippe stoff hvis saksen har fått hakk eller er blitt brukt feil. Det kan for eksempel oppstå hakk hvis du ved et uhell klipper i en nål eller binders. Hvis saksen har svært taggete kanter, kan de til og med trekke tråder ut av stoffet, noe som kan ødelegge hele stoffet. Så pass godt på stoffsaksen din!

Alle sakser, spesialsakser og vanlige sakser bør tas godt vare på for å dra full nytte av dem. Unngå å klippe i metall eller andre harde materialer med spesialsaksen. Hvis du for eksempel vil klippe tråd med en saks, velger du en saks som du vil bruke som trådkuttere. Da kan du bruke disse hvis du må klippe andre ting som er harde for saksen. Sørg kanskje for at du ikke bruker dine dyreste sakser som trådkuttere. Som tidligere nevnt kan dette ødelegge saksen ganske mye.

Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no