Spesialist- og spesialeffekt maling

Stort utvalg av alt innenfor spesialmaling og effektmaling til dine hobby prosjekter. Kjøp bl.a. krakeleringslakk, relieffmaling, strukturmaling, tavlemaling og terrazoflak til kreativ kunst og design.

Spesialist- og spesialeffekt maling
Fraktboks
Fri frakt ved kjøp for over 599 kr.
Levering er 2-4 virkedager.
Levering er 2-4 virkedager.

 

>

{{ totalCount }} produkter

{{ $t("Du\u0020har\u0020sett\u0020\u00251\u0020av\u0020\u00252\u0020produkter").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Spesialmaling med effekter for alle dine spennende prosjekter

Når du jobber med et kreativt prosjekt, må du ofte male det. Kanskje har du allerede et godt lager av akryl- og oljemaling, eller kanskje noen vannfarger. Denne typen maling kan gjøre mye, men akrylmaling alene kan ikke utgjøre en forskjell for alle prosjekter.

I slike tilfeller kan det være nødvendig å bruke spesialmaling eller -maling for å få prosjektet til å se slik du hadde tenkt. Heldigvis har Creativ Company et stort utvalg av spesialmalinger med effekter, så rull opp ermene og bli inspirert.

Hvis malingen ikke gir nok inspirasjon, har vi også en stor inspirasjonskatalog som er full av ideer og veiledninger til alle slags spennende prosjekter og kreative elementer. Det vanskeligste er å velge bare ett prosjekt om gangen.

Hvis du trenger å male noe spesielt, kan du bruke vår spesialmaling

Hvis du trenger å male noe til utendørs bruk, som blomsterpotter eller betongfigurer, må du få tak i vår utendørsmaling. Vi har et bredt utvalg av vakre farger som bare venter på å dekorere prosjektet ditt. Utendørsmalingen er slitesterk og tåler regn, sludd og solskinn uten slitasje eller tap av farge.

Vindusfarge er også en av våre spesialmalinger. Du finner vindusfarger i mange forskjellige farger, både i en flaske med en tut og til bruk med børster. Vindusfargen fester seg til glasset og gir det vakreste lyset når solen skinner inn gjennom vinduet.

Du kan male flotte motiver og mønstre med vindusfarger ved å tegne oppå et stykke plast. For eksempel en filholder i plast. Deretter kan du plassere motivet du vil tegne opp under plasten, eller du kan tegne på frihånd. La malingen tørke, og når den er helt tørr, fjerner du tegningen fra plasten og henger den på vinduet. Du finner også vindusfarger som du kan male direkte på vinduet.

Effektmaling gir prosjektene dine spesielle effekter og en spesiell kant

Effektmaling er maling som gir en helt spesiell effekt ved bruk. Vanligvis gir malingen en flat overflate som blir til en flate med lerretet eller papiret du har malt på. Med vår 3D-effektmaling kan du lage kunstverk der malingen kommer ut av papiret eller lerretet.

3D-malingen er tilgjengelig i flasker med tegnedyser, så når du tegner med den, vil den ligge på overflaten som en liten, høy linje i stedet for å flate ut. Dette kan skape skikkelig kule effekter som er helt utenom det vanlige. 

Hos Creativ Company finner du et stort utvalg av kritttusjer. Kritttusjene våre ser ut som vanlige tusjer, men er langt fra dem. De skriver med et slags kritt som kan vaskes av en blank overflate når du ikke lenger vil se på det.

Kritttusjene finnes i mange fine farger og kan brukes som en blanding mellom tusj og kritt. Det er en god idé å tegne på glass og porselen med kritttusjene, og hvis du tegner på en glatt plate, kan du enkelt vaske av tusjen med en våt klut. Vær oppmerksom på at hvis du tegner på whiteboardlakk eller andre overflater som er grove, vil det kreve litt mer arbeid å få kritttusjen av.

Sprakellakk gjør den nye looken gammel

Retro og gammelt er trendy. Men ikke alt vi eier er faktisk gammelt eller retro. Så det er heldig at det ikke kreves mye for å få det til å se gammelt, retro og superfint ut. Med vår krakelering kan du få alle overflater til å se gamle og sprukne ut. Du maler bare det du har i tankene med klarlakken, og når den tørker vil den sprekke på den vakreste måten.

Du kan også male med vår Chalky Vintage Look-maling. Det vil få den nye varen til å se virkelig gammel ut og vintage på riktig måte. Tilsett Inka Gold for glitter og romantikk, så har du virkelig skapt noe vakkert.  

Helling og marmorering – to flotte nye trender

De siste hotte trendene er pøsing og marmorering. Det kan se vanskelig ut, men det er ikke det i det hele tatt. Alt du trenger er de riktige materialene og verktøyene, så får du et flott resultat.

Når du heller, må du få tak i litt av akrylmalingen og blande den med flytende hellevann. Dette er en væske som gjør akrylmalingen mer flytende, slik at den lettere kan flyte ut på lerretet. Du må blande fargene og væsken individuelt, og deretter helle dem forsiktig sammen i lag i en kopp og deretter ut på lerretet. Du kan også bruke silikonolje til å lage vakre cellemønstre i malingen. Husk å beskytte gulv, møbler og klær før du starter helleprosjektet.

Hvis du er mer hekta på marmorering, kan vi også hjelpe deg med dette. Kjøp et sett marmoreringsfarger som matcher prosjektet ditt. Og da trenger du bare å få tak i et beger med vann som er dypt nok til at gjenstanden kan senkes helt ned i vann. Legg marmoreringsfargen i vannet og lag flotte striper med en pinne. Unngå å blande fargene for mye. Dypp gjenstanden langsomt og forsiktig ned i vannet, og ta den deretter forsiktig ut. Nå trenger det bare å tørke, og så er prosjektet faktisk marmorert.

Hvis du har lyst på disse aktivitetene og trenger mer veiledning om prosjektene som er nevnt her, kan du ta en titt på vår store inspirasjonskatalog, der du finner guiden til disse og mange, mange flere morsomme og spennende prosjekter. 

Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som gjest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no