Akrylmaling

Sett farge på kreativiteten med våre hobby akrylmalinger. Her finner du bl.a. vår dekkende hobby- og akrylmaling Plus Color hobbymaling, som finnes i et hav av farger. Match den f.eks. med de dekkende akryltusjene Plus Color tusj, eller prøv de verdenskjente Posca tusjene.

Akrylmaling
Fraktboks
Fri frakt ved kjøp for over 599 kr.
Levering er 2-4 virkedager.
Levering er 2-4 virkedager.

 

>

{{ totalCount }} produkter

{{ $t("Du\u0020har\u0020sett\u0020\u00251\u0020av\u0020\u00252\u0020produkter").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Hva er akrylmaling?

Akrylmaling er en vannbasert maling som kan brukes til alle slags kreative prosjekter. Akrylmalinger er tyktflytende og kjennetegnes ved at de tørker fort. Allsidigheten til akrylmaling gjør den svært populær for kreative prosjekter hjemme, i barnehager, fritidsklubber og skoler.

Det er flere fordeler ved å bruke akrylmaling. For det første er akrylmaling en rimelig hobbymaling som gir utallige muligheter for å slippe fantasien løs og det kreative zealet løpe løpsk. Den kan brukes som den er eller blandes med vann. Akrylmalingen har kort tørketid og er vannbestandig når den er tørr. Det betyr at du enkelt kan male over penselstrøkene uten å måtte gni fargene utover.

Mal med akrylmaling – 3 kreative teknikker

Når du er klar til å begynne å male, er det fint å kjenne til noen teknikker som kan hjelpe deg på vei mot å produsere kunstneriske verk. Disse teknikkene er nyttige og enkle å bruke, uansett om du er en ettertraktet kreativ sjel, eller om du trenger litt hjelp til å få kreativiteten til å flyte fritt fra hodet til hendene og ut på lerretet – eller noe annet du har valgt å male på.

  1. Bruk maler

Akrylmaling egner seg svært godt sammen med maler. Dette er en rask og enkel måte å lage et flott kunstverk på. Her kan det også være praktisk å ha en sjablongbørste eller svamp som er laget spesielt for bruk på maler. Lag ditt eget maleri med sjablongmønstre. Hvis du vil lage dine egne kreative maler, kan du klippe dem ut av en plastlomme. Det er også veldig nyttig fordi det kan brukes om og om igjen.

  1. Skap forskjellige teksturer

Fordi akrylmaling er vannbasert, er den også egnet for blanding med vann. På denne måten kan du lage et maleri som minner deg litt om akvareller. Det kan også være praktisk å vite om malingen sannsynligvis blir for tykk eller tørker litt ut før du har brukt opp alt. Du kan også velge å skape teksturer i arbeidet, for eksempel ved å bruke en spatel og et tykkere lag med maling.

  1. Lag en unik T-skjorte eller en veske med tekstiltrykk

Når akrylmalingen har tørket, er den vannavvisende. Akrylmaling egner seg derfor svært godt til tekstiltrykk med frimerker.

Mal med akrylmaling

Dette er et godt råd for å hjelpe deg med å få mest mulig moro ut av akrylmalingen din. Det spesielle med akrylmaling er at malingens liminnhold gjør at akrylmaling kan binde seg til alle typer materialer. Eksperimenter ved å male på tekstiler, glass, plast, papp, papir, tre og lerreter. Klikk på de ulike materialene for å få inspirasjon til ditt neste kreative prosjekt.

Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no