Krympeplastark

Varekode:
79088

Krympeplastark

Varekode:
79088
1 065,00 NOK
Er på lager
Levering er 3-5 virkedager
30 dagers utvidet returrett
Frakt kun fra 59 NOK
Enestående på Trustpilot

Krympeplastark med en matt og skinnende side som du kan dekorere og lage til figurer.

Slik brukes krympeplastplater: Fargelegg med tusjer beregnet for blanke overflater, f.eks. Plus Color-tusjer, Uni Posca-tusjer eller tusjer beregnet for glass og porselen. På den matte siden kan du også fargelegge med fargeblyanter og fargestifter Hvis krympeplaten er gjennomsiktig, kan du tegne i henhold til din egen mal. Legg malen under krympeplaten, tegn opp og la tørke. Skjær ut og lag et hull til eventuelle anheng (største rørhull i en hullmaskin). Settes på bakepapir i en forvarmet standardovn (ikke konveksjon eller damp) ved 170 °C i noen sekunder. Hold øye med ovnsdøren. Først krøller krympeplaten seg opp og retter seg opp igjen. Ta det krympede motivet ut av ovnen og la det avkjøles. Hvis det ikke er helt rettet ut, kan du legge en bok på toppen slik at det får litt press og blir helt flatt.

Du kan bruke de ferdige motivene og figurene til mange forskjellige kreative prosjekter:.

  • Lag anheng til hjemmelagde smykker, f.eks. armbånd, halskjeder og øreringer
  • Lag dine egne nøkkelringer
  • Lag et elegant anheng til å henge på vesken
.

Krympeplastark krymper opptil 40 % i ovnen. Den spennende krympeprosessen er fascinerende å følge for både barn og voksne. Du kan direkte se hvordan krympeplaten endrer karakter og størrelse på kort tid i ovnen. Å jobbe med krympeplast kan derfor være en perfekt aktivitet hvis du vil samle familien for kreativ moro. Barna kan tegne på krympeplastarkene selv og lage sine egne fantasifigurer. For å gjøre det enda mer praktisk har vi også krympeplastark med fortrykte motiver som er klare til å fargelegges og krympes. De ferdige, små kunstverkene kan deretter brukes til å dekorere barnerommet, eller de kan være hjemmelagde gaver til besteforeldre.

Mer informasjon
Artikkel79088
Innholdsenhetpk.
ÅrstidBasis
Ean nummer5707167437469
Detaljmengde 1 pk.
Innholdsmengde 100 ark
tykkelse 0,3 mm
ark 20x30 cm
Farge matt transparent

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no