Kreative ideer til barn

Hjemmelagede julegaver fra barn

De beste gavene er hjemmelagde julegaver. Når ditt barn skal gi en julegave til f.eks. besteforeldre er det en gøy, søt og lærerik opplevelse for barnet å lage gaven selv. Hvorfor ikke bruke det til en hyggelig stund vi hjelper hverandre med å lage personlige gaver? For å hjelpe dere igang har vi samlet idéer til hjemmelagede julegaver.
Hjemmelagede julegaver fra barn
Fri frakt ved kjøp for over kr 599
Fri frakt ved kjøp for over kr 599
Levering er 3-5 virkedager
Levering er 3-5 virkedager

Items 1-36 of 80

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Inspiration: v15889 Slik modellerer du med knipeteknikk av selvherdende leire og dekorerer med splattmaling
  Lær å modellere av selvherdende leire med knipeteknikk. Teknikken kan brukes til både fat, skåler, og vaser med og uten ben. La de ferdige tingene tørke 1-2 dager, før de males med hobbymaling og splattknikk.
 2. Inspiration: v12010 Skulptur med gipsgaze
  Dette kreative prosjektet styrker både barns bilde-, intuisjon- og livsklokskap. Ved å introdusere barna for Picassos kunstneriske uttrykk og livshistorie styrkes barnas livsklokskap. Barna lager deretter selv skulpturer i bonzaitråd kledd med gipsgaze. Ved å la barna bøye og forme bonzaitråden og deretter kle den med gipsgaze, styrkes deres intuisjon, de blir også klokere på rom og farger (bilde-klok), når de fremstiller skulpturer og maler disse.
 3. Inspiration: v10064 Terrakotta
 4. Inspiration: v13849 Kjeleunderlag av tykk filt med dekorasjon av nålefilt

  Hvert kjeleunderlag er laget av tykk hobbyfilt, klippet til og dekorativt nålefiltet med hhv. kardet ull og Melbourne ullgarn.

 5. Inspiration: v13577 Fuglematehus dekorert med maling og mønster

  Fuglematehuset av tre og med spyd til å montere f.eks. epler og meiseboller, er malt med Plus Volor hobbymaling. Etter tørking er huset dekorert med mønstre laget med Uni posca tusj.

Items 1-36 of 80

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no